طرز تهیه نان باگت خانگی
۲ پیمانه شیر
۵ پیمانه آرد
۱ ق چ نمک
۱ ق غ شکر
۱ ق غ خمیرمایه
۱ ق غ کره
طرز تهیه
شیرونمک وشکروخمیرمایه رو مخلوط کنین و۱۰ دقیقه استراحت بدین آرد رو کم کم اضاف کنین و حین هم زدن کره رو هم اضاف کنین
خمیر رو بعد از ورز چرب کنین و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه
بعدکمی ورز بدین به ۵ قسمت تقسیم کنین و چونه کنین و با وردنه اول باز کنین بعد به این شکل کم کم رول کنین و۱۰ دقیقه استراحتشون بدین
توی قابلمه بزارین آب جوش بیاد وبهش ۱ ق غ نمک اضاف کنین و یکی یکی باگتا رو توش بندازین حجم که گرفت خارج کنین
روی باگتا برشهای کم عمق بزنین وتوی فر بادمای متوسط و به مدت ۱۵ دقیقه و حرارت از بالا و پایینقرار بدین