بر اساس گزارش ها شمانیوز: نواب ابراهیمی دانشجوی مهندسی عمران بود که تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد، اما نتوانست صدای درونی خود را نادیده بگیرد و پس از این همه تحصیل، سرانجام به عشق و علاقه خود ادامه داد. آشپزی را انتخاب کرد. او از همان دوران کودکی با ابتکار عمل خود در کمتر از یک دقیقه فیلم های خود را ضبط و طبخ و در فضای مجازی منتشر کرد. همینطور ادامه داد تا اینکه به شهرت رسید.
او در حال حاضر یکی از بهترین سرآشپزهای ایران با درآمد بالا است. صفحات فضای مجازی او یکی از پرطرفدارترین سایت های فعال است و هر روز غذاهای جدیدی را به طرفدارانش آموزش می دهد.
بیوگرافی نواب ابراهیمی
نواب ابراهیمی متولد 1348 است و گفته می شود تحصیلات عالی خود را در رشته مهندسی عمران تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه داده است. از کودکی عشق و علاقه خاصی به آشپزی دارد. در خانه همیشه سعی می کرد در کنار مادرش باشد و در آشپزی به او کمک کند. حتی گاهی که مادرش نبود، سعی می کرد پیشقدم شود و غذای جدیدی درست کند. وقتی مادرش برگشت و دید پسرش چه کرده است به جای سرزنش او را تشویق کرد که نواب را به عشق آشپزی تشویق کرد.
غذای معروف نواب ابراهیمی
این آشپز ماهر در ویدیو طرز تهیه پیتزا را توضیح می دهد. ابتدا می گوید برای درست کردن پیتزا درخواست های زیادی فرستاده اید اما باید بگویم برای درست کردن این غذای خوشمزه حتما باید فر داشته باشید. فر شما باید خوب باشد تا پیتزای شما کیفیت بهتری داشته باشد. اما این آشپز حرفه ای در این ویدئو به بینندگان می گوید که اصلا نگران فر نباشند. برای آموزش درست کردن پیتزا بدون فر با ما همراه باشید. سپس مواد مورد نیاز برای این کار را توضیح می دهد. خمیر پیتزا نواب ابراهیمی در فاز اول به اندازه یک قاشق چایخوری است که به همراه یک قاشق دیگر شکر اضافه می شود. سپس آب و روغن که هر کدام نصف لیوان است بریزید. سپس این ظرف را به مدت 8 دقیقه کنار بگذارید و سپس با آرد مخلوط کنید. آردی را که اضافه کردیم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.
در نظر داشته باشید که یک و نیم پیمانه آرد باید اضافه شود. سپس باید خمیر را در تابه گذاشته و با دست به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ورز دهید. پس از آن باید این خمیر را به مدت 10 تا 20 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد. در این مدت کدو حلوایی را رنده کنید و روغن زیتون و نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد. سپس می توانید کمی رزماری آماده کنید تا اضافه کنید. یا می توانید از هر چیزی که می خواهید در آن استفاده کنید. برخی ممکن است از آویشن استفاده کنند. این مواد را به همراه زیتون نگینی خرد کرده و روی خمیر بریزید و دوباره خمیر را ورز دهید. برخی افراد به جای زیتون از فلفل استفاده می کنند. سپس باید خمیر را به سمت قالب چدنی پیتزا پهن کنید. باید از شعله پاش استفاده کنید و حرارت را زیاد کنید. این دما تا زمانی است که تابه ما داغ شود و بعد از ریختن سس و سایر مواد دما را کم می کنیم.
اینستاگرام نوابه ابراهیمی
این سلبریتی فعالیت گسترده ای در شبکه اجتماعی نواب اینستاگرام دارد و اکانتی به نام خود ساخته است. او بیش از 600 پست مختلف منتشر کرده است که نقدها، نظرات و لایک های زیادی دریافت کرده است. همچنین این سرآشپز حرفه ای حدود یک میلیون و 750 هزار دنبال کننده دارد و یکی از محبوب ترین ایرانیان حاضر در این شبکه به حساب می آید. او چالش های نوآورانه ای را راه اندازی کرده است که در آن طرفداران خود را به آشپزی و بردن جوایز تشویق می کند. در حال حاضر علاوه بر این صفحه، صفحات دیگری نیز در شبکه های اجتماعی دیگر وجود دارد.
آشپزی نواب ابراهیمی
او در گفتوگو با رسانهها گفت که از دوران دبیرستان همه غذاهای ایرانی را میشناخت و وقتی وارد دبیرستان شد، به طور کامل آشپزی میکرد. مادرم به من اعتماد به نفس لازم را داد اما در آن زمان نمی توانستم در کلاس آشپزی شرکت کنم و اصلاً به آن فکر نمی کردم. از آشپزی خیلی لذت می بردم و بیشتر و بیشتر علاقه مند شدم. مادرم نقش بسیار مهمی در پیشرفت من داشت و وقتی دید که به این کار علاقه دارم بخشی از کارش را به من داد و من با عشق و علاقه این کار را انجام دادم. من از بچگی با این موضوع سر و کار داشتم و بعد از آن با جزئیات این کار آشنا شدم و زمانی که نیاز به کمک داشتم مادرم کمکم کرد. با اینکه اشتباهات زیادی مرتکب شدم، اما او هرگز مرا سرزنش نکرد و بیشتر به او علاقه داشتم.