نذری خاص به اسم گوشت بابا در ایام تاسوعا | نحوه پخت گوشت بابا در کاشان در روز تاسوعای حسینی ببینید +ویدئو


پخت «گوشت بابا» در کاشان در روز تاسوعای حسینی

 

همزمان با فرارسیدن روز تاسوعای حسینی آئین پخت «گوشت بابا» با بیش از یک قرن قدمت در منطقه لتحر توسط خانواده‌های بومی آن منطقه برگزار شد.

این آئین که مربوط به غذای «گوشت لوبیا» یک نوع غذای محلی کاشان است که بیشتر به صورت نذری توسط هیئات و مواکب در ایام مختلف سال به خصوص دو ماه محرم و صفر پخت می‌شود.نکته قابل ذکر این است با توجه به اینکه صاحب جریته منطقه لتحر کاشان را بابای جریته می‌گفتند و در روز تاسوعای حسینی غذای گوشت لوبیا نذری توسط خاندانی که جریان لتحر را هم دارند نذر و پخت می شده است، در منطقه لتحر کاشان این نذری به «گوشت بابا» معروف شده است.

بیشتر بخوانید  رونمایی از ماشین لباسشویی چند منظوره LG WashTower، در نمایشگاه IFA 2022

دیدگاهتان را بنویسید