مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

نحوه نگهداری زعفران آسیاب شده در خانه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


به گزارش سلام نو به نقل از سفرها، به این نکات توجه کنید تا زعفران عطر و رنگ خوبی داشته باشد. هرگز زعفران پودر شده را نگهداری نکنید. همیشه مقداری که می خواهید استفاده کنید پودر کنید. به این ترتیب رنگ و عطر زعفران بهتر حفظ می شود.

جوشاندن زعفران با آب داغ روش سنتی است که اکثر ما از آن استفاده می کنیم. یک روش مدرن پخت زعفران با یخ است. اما کدام روش بهتر است؟

با توجه به تجربه متخصصان، روشی وجود دارد که باعث افزایش رنگ و عطر زعفران می شود. این روش ترکیبی از سنتی و مدرن است.

ابتدا زعفران رنده شده را در ظرفی بریزید. سپس یک تکه یخ روی آن بگذارید و اجازه دهید یخ خود به خود ذوب شود. سپس آب جوش بریزید.

این کار به زعفران ضربه می زند و عطر و رنگ بهتری به آن می دهد. البته استفاده از زعفران مرغوب بر عطر و رنگ آن تاثیر بسزایی دارد.

<п>اعلامیه نحوه نگهداری زعفران آسیاب شده در خانه اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.

بیشتر بخوانید  هر چند وقت یکبار باید دوش بگیریم؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *