مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای رنگی خوش طعم و متفاوت


این ترشی از جمله ترشیجات خوشمزه و امروزی می باشد، که مدت زمان به ثمر رسیدن آن بسیار کوتاه می باشد. ترشی فلفل دلمه ای با ظاهری زیبا و رنگارنگ باب میل همه است .با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای


separator line


روش اول : ترشی فلفل دلمه ای با سبزی خشک


مواد لازم :


  • فلفل دلمه ای رنگی :•: 2 کیلوگرم

  • کلم پیچ کوچک :•: 1 بوته

  • موسیر :•: 350 گرم

  • گلپر :•: 50 گرم

  • هویج فرنگی :•: 250 گرم

  • فلفل تند :•: 6 عدد

  • نمک و سرکه :•: به مقدار کافی

  • شوید ، ترخان ، مرزه و نعناع :•: 500 گرم


طرز تهیه :


  1. برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای ابتدا کلم پیچ ، هویج و موسیر را با دقت میشویید و میگذارید در آبکش تا آبشان برود

  2. سپس ریز خردشان میکنید ، بعد سبزی های معطر را پاک کنید و بشویید و در آبکش بگذارید تا کاملا آبشان برود سپس در خردکن ریخته تا خوب خرد شوند.

  3. بعد فلفل سبز های دلمه ای را بشورید و با چاقو تخمه ها و هر چه درون فلفل هست را بیرون بریزید به طوری که داخل فلفل دلمه ای کاملا خالی شود

  4. سپس موادی که قبلا خرد کرده بودیم (کلم پیچ ، هویج ، سبزی های معطر و … ) را داخل فلفل دلمه ای ها بریزید.

  5. و گلپر را روی مواد خرد شد داخل فلفل دلمه ای بپاشید و در روی فلفل ها را می گذارید و آرام یکی یکی فلفل ها را درون ظرفی که از قبل برای ترشی فلفل دلمه ای آماده کرده اید بگذارید و فلفل های تند را نیز به آنها اضافه کنید.

  6. در کاسه ای نمک و سرکه را هم بزنید تا در هم حل شوند و بر روی فلفل دلمه های شکم پر داخل ظرف ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای خنک و خشک بگذارید تا مدت زمان یک ماه که خوب آماده شود و سپس ترشی فلفل دلمه ای را نوش جان کنید.


نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس


separator line


روش دوم : ترشی فلفل دلمه ای مخلوط


مواد اولیه :


  • ادویه ترشی 3قاشق مرباخوری

  • برگ بو 3عدد

  • فلفل سیز تند 10عدد

  • سرکه به میزان لازم(حدودا 2تا2ونیم پیمانه)

  • سیر سیر 5حبه

  • خیار 2عدد

  • گل کلم (کوچک) 1عدد

  • فلفل دلمه ای (رنگی) 3عدد

  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه :


  1. ابتدا فلفل دلمه ای و گل کلم را با آب و نمک خوب بشویید و اجازه دهید درون آبکش خوب خشک شوند.

  2. پس از خشک شدن آنها را به اندازه های دلخواه خرد کرده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید و اجازه دهید یک شب روی پارچه باقی بمانند تا آب اضافی آنها کاملا خارج شود.

  3. پس از خشک شدن گل کلم و فلفل خیارها را خرد کرده و رویشان 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید ، پس از این مدت زمان خیارها را زیر آب سرد آبکشی نمائید.

  4. تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید ، روی سبزیجات کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و بمدت 5 دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند ، سبزیجات را پس از اینکه 5 دقیقه جوشاندید درون آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شده و سرد شوند.


سرکه ترشی فلفل دلمه ای


  1. برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه ، 2 قاشق چایخوری نمک ، فلفل سبز تند و برگ بو را درون قابلمه ای بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.

  2. در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها و ادویه ترشی را درون شیشه ای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا آماده مصرف شود.


نکات:


  • در صورت تمایل مقداری هویج هم به ترشی اضافه کنید.

  • میتوانید گل کلم را از ترشی حذف کرده یا به جای آن از کلم قرمز استفاده کنید.


نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس


separator line


روش سوم : ترشی یونانی با فلفل دلمه ای


مواد لازم :


  • قارچ/ ٢5٠ گرم

  • ذرت شیرین/ ٢٠٠ گرم

  • جوانه گندم یا ماش/ ١٠٠ گرم

  • فلفل دلمه ای/ 3 عدد(سبز، زرد، قرمز)

  • زیتون سبز/ ١5٠ گرم

  • زیتون سیاه/ 150 گرم

  • سرکه/ 2 لیوان

  • فلفل قرمز/ ١ قاشق مرباخوری

  • نمک/ به مقدار نیاز

  • روغن زیتون/ 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :


  1. در ابتدای کار قارچ ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و 6 دقیقه به آن زمان دهید، تا بپزد. سپس قارچ ها را آبکش کنید، پس از سرد شدن آن ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

  2. در مرحله بعد قارچ ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید، سپس فلفل دلمه ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال مانند خرد کنید و به قارچ ها اضافه نمایید.

  3. در ادامه طرز تهیه ترشی یونانی لازم است، که از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید و آن ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

  4. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن ها را با هم مخلوط نمایید.

  5. در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

  6. حال که ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه ای در بسته بریزید و به مدت 2 روز در یخچال نگهداری کنید. پس این مدت ترشی به اصطلاح رسیده است و می توانید آن را سرو کنید.


نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس


separator line


ارزش غذایی فلفل دلمه‌ای در هر 100 گرم (گزیده‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی)


  • کالری 18 کیلوکالری

  • پروتئین 0.8 گرم

  • لیپید 0.3 گرم

  • گلوسید 3.9 گرم

  • فیبر 1.2 گرم

  • آب 91.25 گرم

  • ویتامین ث 46.5 میلی‌گرم

  • ویتامین ب١ 0.025 میلی‌گرم

  • ویتامین ب٢ 0.03 میلی‌گرم

  • ویتامین ای 0.79 میلی‌گرم

  • پتاسیم 146 میلی‌گرم

  • فسفر 20 میلی‌گرم

  • کلسیم 41 میلی‌گرم

  • منیزیم 11 میلی‌گرم

  • آهن 0.8 میلی‌گرم

  • منیزیم 0.16 میلی‌گرم


توجه: به طور کلی انواع فلفل از جمله فلفل دلمه‌ای جزء مواد غذایی آلرژی‌زا محسوب می‌شوند و بهتر است افرادی که پوستی حساس و تحریک‌ پذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژی‌ زا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی می‌شوند، انواع فلفل‌ های دلمه‌ای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.


نحوه درست کردن ترشی رنگارنگ فلفل دلمه ای با ۳ روش متفاوت + عکس


separator line


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری


نگهداری ترشی در ظروف پلاستیکی ممنوع


طرز تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده


بیشتر بخوانید  طرز پخت اسنک با کالباس با طعمی متفاوت و عالی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *