نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار



آنچه دیگران می خوانند:

بر اساس گزارش ها شمانیوز: در هفته گذشته یارانه 45000 و 500 تومان قبلی حذف شد یارانه جدید به مبلغ 300 یا 400 هزار تومان برای برخی خانواده ها واریز شد. بدون سپرده یارانه به زیان برخی خانواده ها عده ای را وادار به جدایی کردند یارانه از دیگر اعضای خانواده خود باشید. به همین دلیل است که در این مقاله بررسی می کنیم که چه کسانی و چگونه می توانند یارانه خود را برداشت کنند.

براساس دستور رئیس جمهور و بر اساس اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه ها، یارانه دهک اول تا سوم درآمدی 400 هزار تومان و دهک چهارم تا نهم نیز 300 هزار تومان. درآمد پرداخت خواهد شد. هر ماه. لازم به ذکر است دهک دهم درآمدی همچنان مشمول یارانه نمی شود.

توضیحات: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وظیفه شناسایی دهک ها و رفع طبقه بندی افراد جامعه را بر عهده دارد. این وزارتخانه هنوز جدول جدید مالیات بر درآمد را منتشر نکرده است. اما پیش از آن جدولی منتشر شد که نشان می داد هر یک از افراد جامعه در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

چه کسانی می توانند یارانه خود را پس بگیرند؟

افراد به دلایلی مانند ازدواج، طلاق، فوت سرپرست خانوار و خانواده های فقیر می توانند یارانه خود را از خانواده جدا کرده و امرار معاش کنند.

آیا مجردها می توانند یارانه خود را از اعضای خانواده جدا کنند؟

بیشتر بخوانید  عناوین روزنامه های سه شنبه 30 تیر 1401 / تصاویر

مجردها نمی توانند یارانه را از خانواده جدا کنند مگر اینکه دو شرط زیر را داشته باشند:

مجردها حداقل 35 سال سن دارند. یعنی اگر کمتر از 35 سال سن داشته باشند نمی توانند یارانه دریافت کنند.

مجردها باید جدا از خانواده زندگی کنند.

مجردها برای کسب حق جدایی باید این دو شرط را داشته باشند یعنی حداقل 35 سال سن داشته باشند و جدا از خانواده زندگی کنند. این مجردها می توانند با مراجعه به منطقه و دریافت نامه یارانه خود را از اعضای خانواده جدا کنند.

چگونه یارانه خود را بعد از ازدواج جدا کنیم؟

بسیاری از زوج ها پس از ازدواج تصمیم می گیرند یارانه خود را از خانواده خود جدا کنند. در این مرحله همسر به عنوان سرپرست خانوار باید با در دست داشتن مدارک اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، اصل شناسنامه و کارت ملی والدین و همسر و اصل به یکی از شعب پلیس +10 مراجعه کند. ، کپی و قرارداد و نیاز به تفکیک یارانه.

برای افتتاح حساب جدید برای یک زوج، هر دو باید یارانه فعال داشته باشند. یعنی اگر یکی از زوجین خانواده قبلی خود یارانه فعال نداشته باشد، امکان تفکیک یارانه وجود ندارد.

چگونه یارانه بعد از طلاق را جدا کنیم؟

زوجینی که از یکدیگر جدا شده اند برای انتقال یارانه پس از طلاق باید با در دست داشتن مدارکی از قبیل شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی کلیه مدارک به پلیس +10 مراجعه و هنگام دریافت سرپرستی جدید اقدام کنند. یارانه . سپس فرد باید در یکی از بانک ها حساب یارانه جداگانه ای برای خود باز کند.

بیشتر بخوانید  چگونه سهام عدالت ثبت‌نام کنیم؟

چگونه می توان یارانه ای را برای خانواده ای که مراقبت ضعیفی دارند کنار گذاشت؟

اگر سرپرست خانوار ناپدید شده، مصرف کننده مواد مخدر، زندانی، خارج از ایران زندگی می کند یا بیماری روانی دارد، امکان تغییر سرپرست خانوار وجود دارد. در صورتی که پدر صلاحیت سرپرستی خانواده را نداشته باشد، مادر یا فرزند ارشد خانواده در صورت داشتن سن قانونی به عنوان قیم معرفی می شود.

افراد خانواده های خشن برای دریافت یارانه باید به کلانتری +10 مراجعه کنند. اما قبل از آن برای تغییر کفالت و سرپرستی با مرکز استانداری استان محل زندگی خود تماس گرفته و نامه رسمی از استاندار دریافت کنند.

نحوه تفکیک یارانه پس از فوت سرپرست خانوار چگونه است؟

پس از فوت سرپرست خانوار برای ادامه دریافت یارانه مادر باید با مدارکی از قبیل اصل شناسنامه و اصل کارت ملی، کپی مدارک هویتی، ملی به کلانتری +10 مراجعه کند. کارت رئیس قبلی و گواهی فوت . .

در نهایت یارانه یا به حساب مادر خانواده واریز می شود یا به حساب بزرگ ترین فرزندی که سرپرست خانواده است.


دیدگاهتان را بنویسید