نبرد مرگبار شمشیر در بیمارستان سنندج


روز جدید، شب گذشته نزاع مدنی (بر سر زمین) بین اعضای دو قبیله در شهر سنندج منجر به جنایتی هولناک شد و مردی اعضای یک قبیله را با شمشیر کشت. این حادثه و اقدامات بعدی نشان می دهد که این دو قبیله که پیش از این با یکدیگر اختلاف داشتند ، ابتدا در روستای چناره سنندای درگیر شدند و یکی از آنها زخمی و برای مداوا به بیمارستان کوثر در آن شهر منتقل شد. در طی معالجه چندین اراذل و اوباش بستگان جمعیت وارد بیمارستان شدند و بلافاصله با یکدیگر درگیر شدند و با استفاده از شمشیر به طرف های دیگر درگیر حمله کردند و به دلیل شدت جراحات چندین نفر و یکی از آنها را زخمی کردند.

بیمارستان سنندج
لوگمن شریفی ، کارشناس پرستار و شاهد عینی سنندای ، گفت: شب گذشته پس از یک درگیری جمعی بین دو گروه ، یکی از آنها زخمی شد و برای مداوا به بیمارستان کوثر سنندای رفت. وقتی پرونده تشکیل شد و وی تحت معالجه قرار گرفت ، بلافاصله چند نفر از بستگان این دو گروه وارد اورژانس شدند و بدون تاخیر بین خود جنگیدند و خود را با شمشیر زخمی کردند.
وی با ادعای اینکه درگیری با شمشیر حدود 10 دقیقه بین طرفین در بیمارستان کوثر سنندای به طول انجامید و پلیس پس از 15 دقیقه در صحنه حاضر شد ، گفت پلیس باید در بیمارستانهای مرکز کردستان به ویژه واحد پیشگیری اورژانس مستقر شود. . تلخی را تکرار نکنید.
پرستار بیمارستان کوثر سنندای گفت: اگر نیروهای پلیس در بیمارستان ها حضور داشته باشند ، هیچ کس جرات نمی کند سلاح سردی را به بیمارستان وارد کند و چنین موجی از ترس و وحشت را ایجاد کند و باعث مرگ شهروندان شود.
شریفی گفت: در این درگیری گسترده 12 نفر زخمی شدند که حال سه نفر از آنها وخیم است. یکی از مجروحان دچار شکاف در گردن گردن (درگیری شریانی) شد که بلافاصله وارد اتاق عمل شد و کادر پزشکی جان وی را نجات دادند اما متأسفانه یک مجروح دیگر به دلیل قطع کامل وی برای پیوند مجدد به ارومیه اعزام شد خونریزی مچ دست و او می میرد؛ همزمان با این درگیری ، یک زن بیمار دیگر ایست قلبی کرد!
وی گفت متأسفانه هر از گاهی در بیمارستان های استان درگیری هایی وجود دارد ، اما گاهی اوقات ، مانند ماجرای شیفت شب بیمارستان کوثر در تاریخ 6 ژوئن سال جاری ، اوضاع از کنترل خارج می شود. مراکز تروما در استان کتباً به رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان می نویسد ، اما وی تاکنون اقدام عملی انجام نداده است.
پرستار بیمارستان کوثر سنندج کیست که مسئول این س askingال است که در این درگیری ها و مشاجرات دسته جمعی ، مانند شیفت شب گذشته در بیمارستان کوثر سنندج ، پرسنل آسیب خواهند دید؟ وی افزود: پاسخ روشن است مطمئناً رئیس دانشگاه علوم پزشکی كردستان به عنوان یك مقام ارشد در وزارت بهداشت و رئیس كل واحدهای دانشگاهی باید پاسخگو باشد ، اما پس از مرگ سهراب هیچ دارویی درمان نمی كند هر دردی “
وی گفت: من به عنوان یک فعال صنفی و به نمایندگی از کلیه کادر پزشکی در استان کردستان ، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خواستم که در صورت اقدام عملی برای ایجاد نیروی پلیس در If اقداماتی انجام نداده اند یا اولویت هایی برای کار خود تعیین نکرده اند ، آنها می خواهند برای نجات جان مردم و کارکنان بیمارستان اقدامات انجام شود.
شریفی با یادآوری اینکه وجود نیروی پلیس برای مدیریت درگیری و به دلیل بازدارندگی بالا قطعاً امنیت کارکنان و مراجعه کنندگان را تضمین می کند ، گفت: عدم پاسخگویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تقاضای مهم برای کارکنان را دست کم می گیرد. امنیت.
پرستار بیمارستان کوثر سنندج گفت: باید از زحمات کارکنان و کادر پزشکی این دانشگاه تشکر و قدردانی کنم زیرا به دلیل بی کفایتی شخصی مانند رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نباید از آنها س questionال شود.
شکرالا ، برادر مرد 45 ساله ای که در یک نزاع دسته جمعی در بیمارستان کوثر سنندای درگذشت ، به تسنیم گفت: “من واقعاً از چنین اتفاقات ناگوار متاسفم که خانواده ها را ناراحت می کند و شهروندان را می ترساند.”
وی ادعا می کند که 20 نفر با شمشیر و چوب به بخش اورژانس بیمارستان کوثر سنندای مراجعه کرده و بیش از 10 نفر را زخمی کردند ، در حالی که وقتی آنها این بیمارستان را به مرکز پذیرش تبدیل کردند ، باید امنیت مردم را تأمین کنند.
این شاهد عینی در پرونده درگیری جمعی در بیمارستان کوثر سنندای اذعان داشت: این درگیری مربوط به اختلافات قبلی بود ، گویی ما قبلاً در این زمینه شکایت کرده ایم اما هنوز هیچ حکمی صادر نشده است.
اقدامات بعدی تسنیم در سنندج نشان می دهد که پلیس تاکنون شش عامل درگیری را دستگیر کرده و علیه آنها پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.

بیشتر بخوانید  پلیس FATA: مردم باید به بهانه عید قربان از تقلب مواظب باشند

دیدگاهتان را بنویسید