مواد لازم:
سیب زمینی: 200گرم
اسفناج: 50گرم
هویج: یک دوم پیمانه
پنیر فتا: 100گرم
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری
نمک، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
نخود فرنگی: یک چهارم پیمانه
سس پستو: یک قاشق سوپ خوری
ذرت:یک دوم پیمانه
پودر سوخاری:به میزان لازم
روش تهيه:
1 – سیب زمینی را آبپز نمایید و بدون مزه دار کردن پوره نمایید.
2 – هویج را نیز در آب پخته و سپس پوره نمایید.
3 – نخودسبز پخته را به همراه سیب زمینی پوره شده درغذاساز ریخته تا کاملا با هم همگن شوند.
4 – سپس باقی مواد شامل پیاز داغ و هویج و اسفناج پخته شده بدون آب و پنیرفتا را بیفزایید. سس پستو را به مواد درون غذاساز اضافه نمایید.
5 – همه مواد را با هم بگذارید تا یک دقیقه با دور تند در غذاساز هم خورده تا کاملا همگن و یکدست شوند.
6 – سپس به آن ادویههای دلخواه را اضافه کرده و مواد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
7 – سپس مواد را در دست به شکل مربع درآورده و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.