برای پختن این کوکوی پیتزایی خوشمزه و عالی اول باید سیب زمینیها را پوست و بعد از آن رنده ریز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را رنده کردید، سیب زمینیهای رنده شده را داخل یک صافی بریزید و با دست فشار بدهید تا آب سیب زمینی کاملا کشیده شود.
در مرحله بعد سیب زمینیهای رنده شده را داخل یک کاسه بریزید و تخم مرغها را همراه با پودر سوخاری، نمک، فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پاپریکا و آویشن به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه مواد با هم کاملا مخلوط شوند.
کف یک ماهی تابه نچسب کمی روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را نصف کنید. نصف مایه را کف ماهی تابه بریزید و با قاشق خوب پخش کنید و پنج ورق پنیر گودا روی سطح کوکو بچینید، سپس ورقههای ژامبون را بچینید. دوباره پنج ورق پنیر گودا دورتادور کوکو و روی سطح ژامبونها بچینید و بقیه مایه کوکو را روی آن بریزید و با قاشق سطح کوکو را خوب صاف کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کوکو از یک طرف بپزد و طلایی شود.
بعد از این مرحله کوکو را با کمک یک سینی گرد برگردانید و دوباره داخل ماهی تابه بگذارید تا سمت دیگرش هم طلایی و برشته شود. اگر در این مرحله روغن کوکو کشیده شده بود، یک تا دو قاشق دیگر روغن اضافه کنید. حالا میتوانید کوکو سیب زمینی پیتزایی خوشمزهتان را داخل ظرف سر بکشید و برش بزنید و مطمئن باشید از خوردن این غذای خوشمزه سیر نمیشوید، نوش جان.
نکات تکمیلی
۱ ـ این کوکو با سیب زمینی خام تهیه میشود، چون سیب زمینی خام بافت منسجمتری دارد و امکان وارفتنش صفر است، اما بعضیها طعم سیب زمینی خام را دوست ندارند، بنابراین میتوانید این کوکو را با سیب زمینی نیمهپز هم درست کنید. فقط مراقب باشید سیب زمینی بیش از حد نپزد و له نشود. همین که کمی نیمپز شود، کافی است.
۲ ـ پودر سوخاری به انسجام کوکو کمک میکند. اگر در منزل پودر سوخاری ندارید، مشکلی نیست. میتوانید آن را حذف کنید و یا به جای آن یک قاشق غذاخوری آرد گندم اضافه کنید.
۳ ـ حتما و حتما آب سیب زمینی را بعد از رنده کردن بگیرید وگرنه کوکوی شما هنگام پخت آب میاندازد و شل میشود و انسجام کافی را نخواهد داشت.
۴ ـ اگر پنیر ورقهای گودا یا چدار در دسترس نداشتید، میتوانید به جای آن از پنیر پیتزای رنده شده استفاده کنید.