در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین گوجه و بادمجان” را در نظر گرفته ایم.
روش پخت ته چین گوجه و بادمجان
ته چین گوجه از ته چین های فوق العاده خوشمزه و بدون گوشت است که میتواند برای کسانی که علاقه ای به خوردن گوشت ندارند گزینه مناسبی باشد بخصوص برای گیاهخواران. ما در این بخش شما را دعوت میکنیم به آموزش پخت ته چین گوجه و بادمجان که حسابی از چشیدن طعمش سوپرایز خواهی شد.
مواد لازم برای ته چین گوجه و بادمجان
برنج:2 استکان
ماست:200 گرم
تخم مرغ:1 عدد
زعفران حل شده: یک قاشق غذاخوری
بادمجان:3 عدد
گوجه فرنگی:2 عدد
پیازداغ:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
روغن و کره: به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان
مرحله اول:
برای ته چین گوجه و بادمجان ابتدا برنج را بشویید و در آب و نمک خیس دهید.
مرحله دوم:
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس دهید بعد زیر آب سرد بشوید و در صافی بریزید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
بعد از خشک کردن بادمجان ها ، آنها را در روغن سرخ کنید. سپس در کف قابلمه ای بچینید.
مرحله سوم:
گوجه فرنگی ها را ریز کرده و به همراه پیاز داغ ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه روی بادمجانها بریزد و یک لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجانها بپزد.بعد از پخته شدن بادمجانها ، آنها را با گوشت کوب ، له کنید.مواد نباید آب داشته باشند و اگر آبی ته قابلمه ماند روی حرارت قرار دهید تا آبش تبخیر شود.
مرحله چهارم:
برنج خیس داده شده را بجوشانید و آبکش کنید .سعی کنید مغز برنج دانه تر باشد.در ظرفی ماست را به همراه تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید و به برنج آبکش شده اضافه کنید.
مرحله پنجم:
تابه ای مناسب انتخاب کنید و مقداری کره داخلش بریزید تا ذوب شود. بعد نصف مخلوط ماست و برنج را داخل تابه بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد مخلوط گوجه و بادمجان را روی برنج بریزید و روی تمام سطح برنج پهن کنید .
سپس بقیه مخلوط برنج را روی آن بریزید و در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم ته چین به آرامی حدود 45 دقیقه بپزد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین گوجه و بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین گوجه و بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .