نان پواچای | طرز تهیه نان پواچای جیبی با طعم به یاد ماندنی



طرز تهیه پواچا : نانی بسیار آسان و خوشمزه


با طرز تهیه یک نان فوق العاده آسون و خوش بافت در خدمتتون هستیم. با دلگرم همراه شوید .


نان پواچای | طرز تهیه نان پواچای جیبی با طعم به یاد ماندنی


طرز تهیه نان پواچای خاص و دوست داشتنی


مواد لازم برای تهیه نان پواچای جیبی


  • شیر : یک لیوان

  • آب ولرم : نصف لیوان

  • روغن کنجد یا روغن کانولا: نصف لیوان

  • شکر : یک قاشق غذاخوری

  • نمک : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ کوچک : یک عدد

  • پودر خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری

  • آرد : حدود سه لیوان

  • روغن کنجد یا کانولا برای روی خمیر : حدود دو قاشق

  • زرده تخم مرغ برای رومال : یک عدد

  • کنجد : به میزان لازم


طرز تهیه نان پواچای


  1. ابتدا نصف قاشق شکر را در آب ولرم حل کرده خمیر مایه را اضافه میکنیم ( هم نمیزنیم ) و در ظرف را گذاشته و ده دقیقه اجازه میدهیم تا خمیر مایه عمل کند .

  2. در این فاصله شیر ولرم و روغن و تخم مرغ و مابقی شکر و نمک را با هم مخلوط کرده با ویسک ( همزن دستی) میزنیم تا کاملا یکنواخت شود .

  3. سپس یک لیوان آرد را به این مخلوط اضافه کرده هم نمیزنیم آنگاه خمیر مایه عمل آمده را افزوده و دوباره رویش آرد میریزیم سپس با کمک انگشتان دست مایه را مخلوط میکنیم.

  4. خمیر کمی چسبنده و مرطوب است مراقب باشین که از ابتدا آرد زیاد به خورد خمیر ندهید .

  5. چسبندگی خمیر را با ده دقیقه ورز دادن بگیرین و اگر خمیر به سطح کار میچسبه بطور مویی آرد بپاشین روی سطح کار، یا میتونین صد بار خمیر رو به سطح آردپاشی شده بکوبید.

  6. بعد خمیر را داخل کاسه ی چرب شده قرار بدید و روش رو بپوشونین و در جای گرم به مدت نیم ساعت استراحت بدین.

  7. بعد از این مدت از خمیر چانه های ٥٠ گرمی ( اندازه نارنگی) جدا کنین و با وردنه یا حتی کف دست بصورت گرد یا بیضی باز کنین و دوبار تا بزنین و هر بار روی نیم خمیر را با روغن کنجد یا کانولا چرب کنین.

  8. خمیر ها رو داخل سینی کاغذ انداخته بچینین و روش رو رومال زرده بزنین و کمی کنجد بپاشین و در فری که از قبل روشن کردین با درجه حرارت ١٩٠ به مدت حدود ١٥ دقیقه بپزین.

  9. من همیشه به زرده تخم مرغ رومال یکم عصاره وانیل یا کارامل ( در حد دو قطره ) اضافه میکنم ،بعد از پخت و سرد شدن نانها لایه ای میشوند که بین لایه ها میتوان از هر مواد دلخواه استفاده کرد که مرسوم ترینش ، پنیر و گوجه و خیار یا کالباس و کاهو و پنیر هست .


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر


آموزش چند ایده برای تزیین کیک با ترافل های رنگی و خوشگل


طرز تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  کال کباب

دیدگاهتان را بنویسید