آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۶ نفر:
خیار خرد شده | ۱/۲ فنجان |
هوموس | ۱/۲ فنجان – ۱۲۰ گرم |
خمیر پیتزا | 1 عدد ۴۲۰ گرمی (یا ۴۰۰ گرم خمیر پیتزای یخ زده) |
گوجه فرنگی گیلاسی | ۵ عدد (چهار قسمت شده) |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
نان فنجانی با هوموس وخیار وگوجه
این پیش غذا بسیار آسان است. میتوان نان فنجانی با هوموس ما را از ۱ ساعت قبل درست کرد. فقط حواستان باشد روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید تا خیار و گوجه و هوموس خشک نشوند. ضمناً داخل یخچال بگذارید.
طرز تهیه نان فنجانی با هوموس وخیار وگوجه:
۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های ۲۰ قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید.
۲ – خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل ۳۵ در ۳۰ سانتی متر در بیاورید. لازم نیست اندازه ها دقیق باشد فقط نزدیک به همین باشد.
۳ – سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر ۶ سانتی متر ۲۰ دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند.
۴ – پیتزاهای فنجانی را ۸ تا ۱۰ دقیقه تا زمانی که لبه های قهوه ای روشن شوند در فر بپزید. آنها را روی توری خنک کننده قرار دهید و کاملاً خنک کنید.
۵- زمانی که خنک شدند داخل نان پیتزاهای فنجانی را با یک قاشق چایخوری پر هوموس پر کنید و روی آن را چند تکه خیار و یک چهارم گوجه فرنگی بپوشانید.
۶ –کمی نمک روی آنها بپاشید و کار را تمام کنید.