مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

نان ساندویچی بولکی، نان محبوب و پرطرفداری! | طرز تهیه نان ساندویچی بولکی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


نان ساندویچی بولکی، نان محبوب و پرطرفداری!

نان ساندویچی بولکی، نان محبوب و پرطرفداری است که به دلیل طعم و مزه فوق‌العاده و بافت نرم و لطیفش، برای تهیه انواع ساندویچ، همبرگر و اسنک مورد استفاده قرار می‌گیرد

طرز تهیه ساندویچ بولکی

مواد لازم:

آرد سفید: 500 گرم

خمیر مایه خشک: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

آب ولرم: 250 میلی‌لیتر

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

مراحل پخت:

در یک کاسه بزرگ، آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.

به تدریج آب ولرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گلوله درآورید.

گلوله‌های خمیر را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا نان‌ها پخته و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید  چرا گاهی اوقات از آنچه می خوریم راضی نیستیم؟ + علت چیست؟ / فیلم سینما
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *