طرز تهیه مارمالاد زردآلو
مارمالاد زردآلو یک نوع مربای خوشمزه و پرطرفدار است که از پوره زردآلو، شکر و گاهی اوقات ژلاتین تهیه میشود.
می دونی فرق مارمالاد و مربا چیه؟
به مربایی که ژلاتین بزنن می گن مارمالاد
برای مارمالاد زردآلو
معادل نصف وزن زردآلوی با هسته
شکر در نظر می گیریم
اگه زردآلو هاتون بی مزه هستند
کمی بیشتر شکر در نظر بگیرید
شکر را لابلای زردآلو ها ریخته و یک روز داخل یخچال می گذاریم تا شکر حل بشود و آب بندازد
بعد روی حرارت متوسط گذاشته و بعد از بیست دقیقه که زردآلو ها پختند و کف روی آن را گرفتیم بهش وانیل و آب نصف لیمو ترش تازه اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و بعد همه را میکس کرده
تا یکدست بشود بعد ۲ق غ ژلاتین را در کمی آبجوش حل می کنیم و با کمی زعفران در صورت دلخواه بهش اضافه می کنیم و حرارت را روشن می کنیم در حد گرم شدن مارمالاد ، تا ژلاتین داخلش حل بشود
و بعد از خنک شدن در ظرف هایمان می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم
این مارمالاد علاوه بر اینکه برای صبحانه عالی است .برای فیلینگ کیک و شیرینی هم عالی میباشد.
مخصوصا شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی