مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

میگو سرخ کرده

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


Imageمواد لازم:
ميگو: ۹ الي ۱۰ عدد
آرد: به مقدار لازم
مايه خمير: دو قاشق مربا خوري
زعفران حل شده: به مقدار لازم
شير: ۲۰۰ گرم
بکينگ پودر: يک قاشق چاي خوري
تخم مرغ: ۳ عدد

طرز تهيه:
مايه خمير را داخل شير مي ريزيم و به مدت يک ساعت در جاي گرم (نزديک شعله) قرار مي دهيم.

تخم مرغها را داخل ظرفي مي شکنيم، نمک و آب زعفران به آن اضافه مي کنيم و سپس مواد را هم مي زنيم تا مخلوط شوند، آرد و بکينگ پودر را به آن اضافه کرده و مجدداً هم مي زنيم تا خمير آماده شود، از خمير، ناني به صورت پوششي درست مي کنيم (اين نان ممکن است در هنگام پخت پف کند و روي ميگو را زيبا و خوش طعم کند) سپس ميگوها را داخل آن مي گذاريم و با پودر سير، نمک و فلفل آن را خوش طعم مي کنيم و داخل سس غلت مي دهيم،

سپس آنها را داخل روغن با حجم زياد (روش دي فرامين) سرخ مي کنيم. در اين روش بايد حجم زيادي از روغن روي مواد را بگيرد.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه عرق نعناع در منزل
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *