مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

میرزا قاسمی شمالی خوشمزه و آسون | طرز تهیه میرزا قاسمی +ویدیو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


میرزا قاسمی یک غذای سنتی شمالی و بسیار خوشمزه است که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم و مزه دلپذیر و طرز تهیه آسان، محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد.

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادمجان: 3 عدد

گوجه فرنگی: 3 عدد

سیر: 3 حبه

تخم مرغ: 2 عدد

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را روی شعله گاز یا در فر کبابی کنید تا پوستشان بسوزد و به راحتی جدا شود.

پس از کبابی شدن بادمجان‌ها، پوستشان را جدا کنید و آن‌ها را له کنید.

گوجه فرنگی‌ها را نیز رنده کنید و آبشان را بگیرید.

سیرها را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

گوجه فرنگی‌های رنده شده را به سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

بادمجان‌های له شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید و مخلوط کنید.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و به ‌خوبی مخلوط کنید.

در آخر، تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید و به مواد اضافه کنید.

میرزا قاسمی را به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند.

میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با نان یا کباب سرو کنید.

نکات:

می‌توانید برای طعم بهتر، از کمی رب گوجه فرنگی نیز در تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.

اگر تمایل دارید میرزا قاسمی شما تند باشد، می‌توانید از فلفل قرمز نیز استفاده کنید.

می‌توانید میرزا قاسمی را با نان، کباب، یا برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید  وضعیت اسفناک بیمارستان‌ها و نبودن تخت خالی / توصیه به برگزاری مجازی مراسم "محرم"

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *