طرز تهیه کالباس خانگی
مواد لازم:
شير خشك ( قنادي) :1 پيمانه
آرد سفيد: نصف پيمانه
يخ حدودا :2 پيمانه
سينه مرغ خام بزرگ: 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفيل: كمي
قارچ برش داده شده و پسته: به ميزان دلخواه
سیر :به میزان دلخواه
طرزتهیه:
سينه مرغ را با ميكسر خوب له ميكنيم. آرد و پودر شير را اضافه ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه. ادويه هاي مورد نظر رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. يخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . نيازي نيست كه يخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط ميكنيم. .
خمير آماده شده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم. كيسه مورد نظر باريك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعيين ميكند. بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهاي كيسه را محكم ميكنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد.
. كيسه حاوي خمير كالباس رو يه مدت 10 دقيقه درون آب در حال جوش قرار ميديم. و سپس از روي حرارت بر ميداريم و صبر ميكنيم خنك شود سپس كيسه را به مدات 1 شب در فريزر قرار ميديم و بعد 1 شب هم در يخچال قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است