به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده های بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مردم داروهای گذشته را جمع آوری و به داروخانه ها تحویل دهند.
نوشین محمد حسینی روز شنبه در نشست خبری مجازی پویش ملی پزشکی زباله نیست، ۱۵ اسفند ۹۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ افزود: دارو زباله نیست و مردم داروهای قدیمی را در سطل زباله نریزند.
وی گفت: مردم داروها را به صورت بسته خریداری کرده و در اختیار داروخانه ها قرار دهند چرا که امسال با کمک همکاران دوستدار محیط زیست امکان رد داروهای گذشته فراهم شده است. جعبهها از داروخانهها جمعآوری میشوند و توسط شرکتهای دفع دارو به طور ایمن دفع میشوند و به صورت علمی دور ریخته میشوند.
حسینی تاکید کرد: 25 میلیون خانواده ایرانی داریم که اگر هر خانواده 100 گرم مواد مخدر وارد طبیعت کند بالغ بر 25 هزار تن می شود که برای طبیعت مضر است و با اسکن دارو ضایع نمی شود و باید مردم را برای جمع آوری و جمع آوری آنها آموزش دهیم. برو به داروخانه ها.” برای تحویل.
این مقام مسئول تصریح کرد: در ضبط های قبلی آموزش کاملی در مورد داروهای بی خطر و خطرناک ارائه کردیم، آنتی بیوتیک ها جزو داروهای خطرناک برای سلامتی هستند و در صورت تجویز و مصرف منطقی نباید دور ریخته شود. .
به گفته حسینی، آنتی بیوتیک ها باید به اندازه نیاز بیمار توسط پزشک تجویز شود و در صورت تخطی از دوره درمان در منزل به دلیل حساسیت به دارو و غیره، نباید در سطل زباله ریخته شود زیرا به سطل زباله برگشته است. حیات از طریق آب های زیرزمینی مقاومت میکروبی
وی افزود: مقاومت میکروبی درمان بیماری های عفونی را طولانی می کند و حتی امکان درمان مانند پیوند و شیمی درمانی را کاهش می دهد و مردم به هیچ وجه دارو را در سطل زباله نمی ریزند زیرا سرطان زا بوده و از طبیعت حذف نمی شود.
حسینی ادامه داد: به عنوان مثال هورمون ها از جمله داروهایی هستند که در صورت مصرف نادرست و دور ریختن آن ها به چرخه طبیعت باز می گردند و مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می کنند.
وی از مردم خواست ابزارهای تیز و برنده مانند سوزن، قند سنج و داروهای مختلف را در یک شیشه ریخته و به داروخانه ها نشان دهند.
مدیرکل بازنگری ملی دارو با اشاره به بررسی ملی دارو گفت: در این پویش که هر ساله برگزار می کنیم، سعی می کنیم با آگاهی بخشی در خصوص نحوه دفع صحیح مواد مخدر و جمع آوری داروهای مناسب از ورود آنها به چرخه طبیعت جلوگیری کنیم. گذشته.”
حسینی گفت: در حوزه پسماندهای دارویی و داروخانه ها با توجه به حضور مسئولان فنی دارویی، اطمینان داریم که زباله های خطرناک دارویی از این دو راه وارد سیستم طبیعت نمی شود و داروخانه ها و همچنین توزیع و صنعت داروسازی، داروهایی که نامطلوب است یا سابقه گذشته و غیره. توسط شرکت های بزرگ جمع آوری و ذخیره می شود تا کمترین آسیب را به سلامت عمومی وارد کند.