مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

من میگم یبار به روش جنوبی ماهی حشو رو امتحان کن | طرز تهیه ماهی حشو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه ماهی حشو 

photo_2023-12-30_22-37-07

ماهی حشو یک غذای سنتی جنوب ایران است که با ماهی، سبزیجات و ادویه جات تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم و عطر خوشمزه و همچنین خواص غذایی فراوان، از محبوبیت زیادی برخوردار است.

اگر از خوردن ماهی خوشتان نمی‌آید، پیشنهاد می‌کنم حتماً ماهی حشو جنوبی را امتحان کنید. این غذای خوشمزه و مقوی، طعمی متفاوت و بی‌نظیر دارد که می‌تواند نظر شما را نسبت به ماهی تغییر دهد.

مواد لازم برای تهیه ماهی حشو جنوبی:

* 400 گرم سبزی شنبلیله و گشنیز

* یک بسته تمر هندی

* فلفل سیاه و زردچوبه

* پیاز و سیر

* 4 عدد ماهی قزل آلا

طرز تهیه ماهی حشو جنوبی:

1. ابتدا پیاز را سرخ کنید و سیر را رنده کنید. سپس، سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

2. سبزی را زیاد تفت ندهید، فقط تا زمانی که نرم شود. سپس، ادویه‌ها را اضافه کنید.

3. تمر هندی را با آب جوش باز کنید و از صافی رد کنید. سپس، آن را به مواد اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غلیظ شود.

4. ماهی‌ها را سرخ کنید یا در ظرف سرو قرار دهید و روی آن‌ها را با مواد حشو پر کنید.

5. اگر می‌خواهید ماهی را در فر بپزید، مواد حشو را داخل شکم ماهی قرار دهید و روی آن فویل بکشید. سپس، فویل را چند سوراخ بزنید و ماهی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

photo_2023-12-30_22-37-02

نکات:

* می‌توانید از هر نوع ماهی دیگری که دوست دارید، برای تهیه ماهی حشو استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  ایا دوشنبه عید فطر است؟ (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱) – ایران چطور

* همچنین، می‌توانید از زرشک و مغز گردو نیز در مواد حشو استفاده کنید.

نوش جان!

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *