معرفی سریع ترین غذاهای سبک برای شام


نگران “برای شام چه بپزم؟” تمام نمی شود، نمی شود. حتی اگر امشب راه حلی برای آن پیدا کنید، شب بعد به سراغ شما می آید و جواب می خواهد! در این مطلب 13 ایده برای شام آسان و سریع ارائه می کنیم که همه آنها ایرانی نیستند اما مواد تشکیل دهنده آنها در ایران یافت می شود و بسیار محبوب هستند. بنابراین به جای اینکه همیشه بپرسید شام چی بپزم؟ این مقاله را تا انتها بخوانید.

1. گالت مارچوبه، سیب زمینی و اسفناج


گالت مارچوبه، سیب زمینی و اسفناج

گالت نوعی تارت است با این تفاوت که مواد میانی به جای تارت داخل خمیر گالت پر شده و لبه های آن تا می شود. بسته به مواد متوسط، این غذا می تواند یک صبحانه مقوی یا یک شام سبک باشد.

عناصر

  • سیب زمینی ورقه ای نازک
  • پیاز قرمز خلال شده
  • مارچوبه ناگینی
  • روغن زیتون
  • پنیر گرویر
  • خردل
  • تخم مرغ
  • اسفناج
  • نمک و فلفل

دستور آشپزی

سیب زمینی، پیاز، مارچوبه، روغن زیتون، سبوس و ادویه ها را مخلوط کرده و بعد از یک لایه سس خردل روی پوسته پای بریزید. خمیر را تا کرده و با برس تخم مرغ بمالید. به مدت نیم ساعت در فر قرار داده و سرو کنید.

2. مرغ گریل

در شب‌هایی که بی‌خبر هستید و مدام فکر می‌کنید «برای شام چه بپزم؟»، این مرغ کبابی خوشمزه و آبدار شما را نجات می‌دهد.

عناصر

  • سینه مرغ بدون استخوان
  • لیمو
  • والاشی
  • جعفری
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • سبزیجات (گوجه فرنگی، کدو سبز، فلفل، سیب زمینی)

دستور آشپزی

برای تهیه این کباب ساده، تکه های مرغ را با پیاز، لیمو، جعفری، روغن زیتون و ادویه مزه دار کرده و رنده کنید. سبزیجات را در کنار تکه های کباب قرار دهید و گریل کنید. 10 دقیقه بعد این شام خوشمزه آماده است.

3. کاکائو نخود، اسفناج و کینوا


کاکائو نخود، اسفناج و کینوا

این نارگیل گیاهی خوشمزه با رنده پیاز و سیب زمینی مشکلی ندارد و نیم ساعت دیگر آماده می شود.

عناصر

  • پنیر فتا
  • سیر
  • فلفل هالوپینو
  • بنابراین
  • اسفناج
  • والاشی
  • کوینو
  • نخود فرنگی
  • روغن زیتون

دستور آشپزی

خیلی سریع شروع کنید و همه مواد را در غذاساز مخلوط کنید. مواد کوکی شکل را روی سینی فر قرار دهید و بگذارید هر طرف به مدت 7-8 دقیقه بپزد. با سس یا انواع سالاد به دلخواه سرو کنید.

4. خورش نخود و کلم

اگر از نگرانی خسته شده ایدشام چی بپزم؟” تصمیم به خرید آنلاین غذا اینجاست، این خورش فوری یک انتخاب سبک و سالم است.

عناصر

  • روغن زیتون
  • سیر له شده
  • پوست لیمو
  • دانه رازیانه
  • فلفل قرمز
  • رب گوجه فرنگی
  • بنابراین
  • برگ کلم
  • گوجه گیلاسی
  • نخود فرنگی

دستور آشپزی

سیر و پوست لیمو را در روغن زیتون تفت دهید و رازیانه، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مقداری آب بریزید و کلم پیچ، گوجه فرنگی و نخود فرنگی را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا برگ های کلم نرم شوند و گوجه فرنگی ها له شوند. با لیمو سرو کنید.

5. پیتزا با ژامبون و اسفناج

اگر هوس پیتزا می کنید اما نمی خواهید این غذای دردسرساز را بپزید، این پیتزا 10 دقیقه ای ژامبون و اسفناج برای شما مناسب است.

عناصر

  • خمیر پیتزا
  • اسفناج کوچک
  • برش های نازک ژامبون
  • پیاز قرمز
  • تخم مرغ
  • پنیر چدار

دستور آشپزی

خمیر پیتزا را از یخچال خارج کنید و سس خردل را روی آن بمالید. روی نان را با حلقه های اسفناج، ژامبون و پیاز تزیین کنید و با یک کاسه تخم مرغ و پنیر چدار به پایان برسانید. بگذارید 10 دقیقه در فر بپزد و با سس دلخواه سرو کنید.

6. راتاتویی

اکثر ما این غذا را از کارتون «موش آشپز» می شناسیم. ترکیبی جذاب و خوش طعم از سبزیجات زیبا که نشات گرفته از شهر نیس فرانسه است. این غذای گیاهی چیزی شبیه Yatimce ما است، کمی شیک تر و رسمی تر.

عناصر

  • پیاز
  • بادمجان
  • گوجه فرنگیها
  • پاپریکا بابورا
  • کدو سبز
  • سیر
  • تخم مرغ
  • روغن زیتون
  • پودر آویشن
  • رب گوجه فرنگی
  • ادویه

دستور آشپزی

بادمجان و کدو حلوایی را قاچ کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند. مقداری رب گوجه فرنگی را با پیاز، سیر، زردچوبه و پاپریکا تفت دهید و آب بریزید تا روغن آن گرفته شود. یک کاسه بزرگ بردارید و برش های نازکی از کدو تنبل، بادمجان، پیاز و گوجه فرنگی را در آن بچینید. سس راتاتویی را اضافه کنید و بگذارید در فر بپزد.

7. سوپ سیب زمینی و ذرت


سوپ سیب زمینی و ذرت

چه کسی گفته سوپ نمی تواند شام باشد؟ این مورد که به شما معرفی می کنیم یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین هاست انواع سوپ می توان آن را به عنوان پیش غذا یا شام اصلی سرو کرد.

عناصر

  • ذرت
  • سیب زمینی
  • پیاز
  • سیر
  • ترخون
  • رازیانه
  • کره
  • ارد
  • آب مرغ

دستور آشپزی

ذرت و سیب زمینی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. مقداری آرد بریزید و آب مرغ را به کاسه اضافه کنید. حالا فقط باید صبر کنید تا ذرت و سیب زمینی بپزند و سوپ جا بیفتد.

8. سالاد گل کلم بوداده

اگر از طرفداران غذاهای سبک برای شام هستید، اما از خوردن خسته شده اید، سبزیجات برشته را امتحان کنید. به عنوان مثال، این سالاد گل کلم یک گزینه شام ​​ساده و مقوی است.

عناصر

  • گل های گل کلم
  • روغن زیتون
  • سرکه سیب
  • والاشی
  • بادام بو داده
  • کشمش
  • آرگولا (شاهی)
  • نمک و فلفل

دستور آشپزی

گل کلم را با روغن زیتون و ادویه مزه دار کنید و در فر قرار دهید تا قهوه ای شود. روغن، ادویه، پیازچه، بادام و کشمش را در ظرفی مخلوط کرده و در چند مرحله به گل کلم اضافه کنید. در مرحله آخر سبزیجات را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه روی میز بیاورید.

9. ماکارونی فتوچینی بسیار خوشمزه با مرغ

ماکارونی Fettuccine خیلی آسان نیست و نیاز به کمی تلاش دارد. اما یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است که می توانید آن را حتی در مهمانی های شبانه سرو کنید.

عناصر

  • سینه مرغ
  • پاستا فتوچینی
  • فلفل قرمز
  • پیاز
  • جعفری
  • سیر
  • آب مرغ
  • کرم رنگ
  • ادویه جات ترشی جات (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه)
  • روغن

دستور آشپزی

برای تهیه این پاستا خوشمزه فلفل و جعفری را با سیر و پیاز تفت دهید. تکه های مرغ را سرخ کنید و با پاستا آبکش شده به سبزیجات اضافه کنید. سس فتوچین را با خامه و آب مرغ آماده کرده و در بشقاب پاستا بریزید. شام خوشمزه شما آماده سرو است.

10. نرگس اسفناج

نرگس آنقدر خوش تیپ است که آن را علوفه لیسانس و دانشگاه می دانند. اگر هوس یک غذای گیاهی و سالم دارید و می‌پرسید «برای شام چه بپزم؟»، این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

عناصر

  • تخم مرغ
  • پودر خمیرمایه
  • پیاز
  • سیر رنده شده
  • ارد
  • نعناع خشک
  • آجیل و قارچ
  • ادویه

دستور آشپزی

اسفناج را بپزید و مواد دیگر (به جز قارچ، تخم مرغ و آرد) را اضافه کنید و تفت دهید. تخم مرغ ها، آرد و ادویه ها را یکی یکی اضافه کنید و روی قارچ ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. می توانید مواد نرگس را در قالب های کوچکتر بریزید تا جلوه بهتری روی میز شام داشته باشید.

11. ماهی و چیپس


ماهی و چیپس

فیش اند چیپس یا ماهی و سیب زمینی یک غذای انگلیسی است که خود انگلیسی ها هرگز به آن نه نمی گویند. این غذای خوشمزه و ساده در غرفه های خیابانی سرو می شود و طرفداران زیادی دارد.

عناصر

  • آرد گندم
  • شیر نر
  • اب
  • مخمر
  • بنابراین
  • سیب زمینی
  • روغن

دستور آشپزی

برای تهیه این غذای ساده، آرد و شیر را در غذاساز مخلوط کنید و آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. پس از یک ساعت استراحت، ماهی را در خمیر بغلتانید و سرخ کنید. در نهایت آن را با سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی و یک لیمو ترش سرو کنید.

12. کوفته سیب زمینی

خوبی پیراشکی این است که می توانید مواد متوسط ​​آن را به دلخواه انتخاب کنید. حتی می توانید آن را با گوشت و چیزهای دیگر پر کنید فینگر فود در مهمانی های شبانه سرو کنید.

عناصر

  • آرد گندم
  • بنابراین
  • پودر خمیرمایه
  • روغن مایع
  • شیر نر
  • زرده
  • سیب زمینی
  • پیاز
  • جعفری

دستور آشپزی

ابتدا خمیر پیراشکی را با مخلوط کردن آرد گندم، بیکینگ پودر، روغن مایع و شیر آماده کنید. می توانید از خمیرهای آماده نیز استفاده کنید. داخل خمیر را با سیب زمینی آب پز، پیاز داغ و جعفری پر کنید و بگذارید در روغن سرخ شود.

13. حمص با عدس

هوموس یک غذای اصیل لبنانی است که نسخه اصلی آن با نخود تهیه می شود و در سراسر جهان محبوبیت دارد، اما می توان آن را با حبوبات دیگر مانند لوبیا یا عدس نیز درست کرد.

عناصر

  • صفحه لنز
  • داره میسوزه
  • سیر تنوری
  • پودر فلفل قرمز یا پاپریکا
  • آب لیموی تازه
  • بنابراین
  • روغن زیتون

دستور آشپزی

برای تهیه این غذای لذیذ، عدس ها را بپزید و فریز کنید و بعد از 5 دقیقه با تمام مواد در غذاساز قرار دهید تا پوره یکدستی آماده شود. برای نرم شدن این غذا می توانید کمی آب یا روغن زیتون به آن اضافه کنید.


شما بگو

امیدواریم پس از خواندن این مقاله دغدغه “شام چی بپزم؟” دیگر مزاحمتان نشوید اگر شما کدنویسان عزیز نیز گزینه هایی برای شب های خسته کننده می شناسید، پیشنهادات سریع و شیک خود را با ما در میان بگذارید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ۴ نوع دسر و پیش غذای مدرن و خوشمزه + عکس

دیدگاهتان را بنویسید