فواید جلبک دریایی برای پوست
با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با فواید جلبک دریایی برای پوست آشنا شوید.
درمان مشکلات پوستی با جلبک دریایی
برای برخی از مردم جلبک دریایی ظاهری نامناسب و منزجز کننده دارد که در سواحل و دریاچه ها رشد میکند و برای برخی دیگر از جمله مردم آسیای شرق جزء غذاهای لذیذ و مفید محسوب می شود.در حقیقت جلبک دریایی منبع غنی ای از ویتامین ها ، مواد معدنی و اسید آمینه های مفید است که علاوه بر درمان و تسکین بسیاری از بیماری ها به عنوان ماسک پوستی هم استفاده می شود.ترکیبات ضد التهابی جلبک دریایی تاثیر بسیار مثبتی در از بین بردن و التیام آکنه پوست دارد.
طبق تحقیقات آکادمی درماتولوژی امریکا، آکنه در اثر انتشار بیش از حد نرمال چربی پوست ایجاد می شود. جوش نوعی التهاب منافذ پوست در اثر گرفتار شدن چربی پوست در آنهاست و به دو حالت دانه های سر سیاه و سر سفید بروز میکند. جلبک دریایی به صورت کاملا اثر بخش این التهابات را کاهش داده و از وقوع مجدد آن ها جلوگیری می کند. با استفاده از پاک سازی عمیق توسط جلبک دریایی تعادل چربی پوست را حفظ کرده و مواد زائد پوست را از بین می برد در واقع جلبک دریایی به عنوان یک پاک کننده قوی برای سلول های مرده پوست و ناخالصی های دیگر بروی سطح پوست استفاده می شود.
همچنین جلبک دریایی منبع غنی ای از ید بوده که می تواند عملکرد غده تیروئید را بهبود بخشد. روند بهبود و عملکرد سالم غده تیروئید در بدن منجر به داشتن پوستی جوان و شاداب خواهد شد.جلبک دریایی به دلیل دارا بودن آنت ی اکسیدان قوی اثر ضد پیری و بازسازی کننده پوست دارد. همچنین ماسک جلبک دریایی باعث حفظ تعادل هورمونی پوست و افزایش جریان خون در سطح پوست می شود که پوست را جوان تر، صاف تر ، درخشنده تر و انعطاف پذیر تر می کند.
رمزشادابی وجوانی پوست و طلایه دار برند های دریایی
با توجه به اینکه کلیه محصولات تالگو از جلبک دریایی تشکیل شده است تصمیم گرفتم امروز مقایسه ای بین جلبک ها وگیاهان داشته باشم تا با آگاهی محصولات مورد نیاز پوست خود را انتخاب کنید.
تفاوت جلبکهای دریایی با گیاهان
- جلبکها هزار برابر بیشتر از گیاهان ید دارند
- جلبکها دارای مس، منیزیوم ،کلسیم و ویتامین های بیشتری هستند
- جلبکها با کمترین آسیب و حساسیت ، بیشترین کارایی را بر روی پوست دارند.
زیبایی پوست ، مهمترین اصل در زیبایی افراد میباشد
با توجه به اینکه پوست بدن بخشی ازدستگاه پوششی انسان میباشد، با دارا بودن سطی حدود ۲ متر مربع یکی از بزرگترین اجزا بدن افراد محسوب میشود، همواره در هر انسانی زیبایی پوست دچار تغییرات گستردهای میباشد که این تغییرات نه تنها به عواملی همانند افزایش سن وابسته است بلکه نشان دهنده سلامت عمومی بدن و نیز نوسان هیجانات میباشد.برخورداری از پوستی زیبا که دارای طراوت و شادابی باشد بسیار در زیبایی تاثیرگذار است به جرات میتوان گفت که زیبایی پوست از مهمترین ارکان زیبایی هر شخصی محسوب میشود.
به بیانی دیگر برخورداری از پوستی زیبا و سالم که سرشار از شادابی و طراوت است نشانهای از عادات رفتاری و زندگی مطلوب در افراد میباشد که موجب شرایط خوب روحی و روانی شده است که در نهایت تاثیر خود را با زیبایی هر چه بیشتر پوست نشان میدهد. به طور کلی میتوان تمامی چروکها را به دو دسته کلی تقسیم کرد، دسته اول آن دسته چروکهایی هستند که در حالت استراحت بر روی پوست مشاهده میشوند که چروکهای استاتیک نامیده میشوند که اغلب موارد معلول عوامل آسیب رسان و خطرناک خارجی همانند اشعه خورشید هستند که موجب تغییر در بافت اصلی پوست میشوند.
برای درمان این نوع چروکها لایه برداری و لیزر درمانی پیشنهاد میشود و اما دسته دوم چروک ها که بر اثرفعالیت زیاد عضلانی در ناحیه صورت به وجود می آیند و ناشی ازعادتهای غلط وعوامل آسیبرسان داخلی هستند، چروک ها داینامیک نام دارند که از چروک های استاتیک عمیق تر می باشند و معمولا با تزریق برطرف می گردند. در واقع با یادگیری نکاتی در مورد زیبا نگه داشتن پوست از ایجاد چین و چروک بر روی پوست جلوگیری می کنیم تا همواره در هر سنی پوستی زیبا و با طراوت داشته باشیم.
خواص جلبک ها
استفــاده از جلبــکها و آب دریـــا، در درمانهای طبیعی، ویتامینها و موادمعدنی مورد نیازپوست را در حد مطلوب به پوست میرساند. این ویتامینها به پوست درخشش خاصی میبخشد. جلبکها حاوی آنزیمهای ضدپیری بوده و باعث تقویت و تازگی پوست خواهد شد.علاوه بر این جلبک از بروز زخم جلوگیری کرده و در درمان برخی از انواع سرطان نقش دارد.سطح کلسترول را کاهش داده و فرآیند کاهش وزن را سرعت میبخشد. از اینرو قرار دادن آن دربرنامه غذایی کاهش وزن، انتخاب مناسبی خواهد بود.جلبک پس از هضم، ریشه موها را تغذیه کرده و با باز کردن روزنههای کف سر، و آزاد کردن اکسیداسیونهای رخ داده، سلامت موها را بهبود میبخشد. علاوه بر این، جلبک، هورمونها را تنظیم کرده و سرعت سوخت و ساز بدن را ارتقا میدهد.
این گیاه دریایی اثر چشمگیری بر عملکرد تیروئید داشته و فشار خون را تثبیت میکند. سطح کلسترول را کاهش داده و حرکات رودهای را بهبود میبخشد.احتمال ابتلا به سرطان نیز در بین کسانی که بطور منظم از جلبک استفاده میکنند، بسیار پائین است.جلبک همچنین حاوی مقدار زیادی آمینواسید بوده و دارای خواص آنتیباکتریال است که به پاک کردن آرایش و عرق از بدن کمک کرده و در جلوگیری از بروز آکنه تأثیرگذار است. علاوه بر این رطوبت مورد نیاز پوست را نیز تأمین کرده و پوست را کشیده و سفت میکند.جلبکها از منابع غنی موادمعدنی به حساب میآیند زیرا ماده معدنی موجود در آب دریا را درخود جای دادهاند.
علاوه بر این، این گیاهان حاوی منیزیم، آهن، سدیم، کلسیم و ویتامینهایی چون A، ب یک، ث، ای و کا هستند. از آنجایی که جلبکها به راحتی شکسته میشوند، جذب آنها در بدن نیز بهراحتی صورت میگیرد.این گیاه همچنین حاوی انواع مختلف پروتئین و کربوهیدرات بوده و منبع غنی ید است.به حفظ تعادل PH بدن کمک کرده و ذخیره چربی و میزان کالری آن پائین است. مصرف آن از بروزبیماریهای قلبی و نواقص مادرزادی جلوگیری کرده و علائم یائسگی را تخفیف میدهد. علاوه بر اینکه بدن را از وجود فلزات سنگین تصفیه میکند.
راهکارهایی ساده برای داشتن پوستی زیبا
زیبایی یک موهبت خدادای است که میبایست به آن توجه کرد، زیبایی پوست و داشتن پوستی زیبا از دغدغههای همیشگی افراد بوده است، پوست همواره در معرض عواملی همچون رطوبت، آلودگی، گرما، خشکی و … قرار می گیرد متاسفانه تعدادی از خانوم ها با مراقبت های افراطی و استفاده بیش از حد از انواع کرم های محافظت کننده از پوست، موجب آسیب رساندن به پوست بدن خود می شوند این در حالی است که راهکارهای ساده ایی برای داشتن پوستی زیبا وجود دارد که سبب میشود بدون صرف هزینههایی گزاف به پوستی زیبا و شاداب دست یابیم. تغذیه مناسب، سیگار نکشیدن، خواب کافی، ورزش منظم، استراحت کافی، استفاده از کرم ضد آفتاب و … همگی راهکارهایی ساده برای داشتن پوستی زیبا میباشد.
رموز برخورداری از پوست زیبا و شفاف
با گذشت زمان و افزایش سن به تدریج تغییراتی بر روی پوست رخ میدهد، روند پیری پوست به این صورت است که به مرور با افزایش سن پوست نازک تر میشود و چین و چروکهای ریزی بر سطح پوست پدید میآید، بعد از مدتی به مرور فعالیت و عملکرد غدد چربی کاهش یافته و پوست کم کم نسبت به قبل خشکتر میشود، با کاهش یافتن تعداد مویرگهایی که وظیفه رساندن خون را بر سطح پوست بر عهده دارند، رنگ دانه های پوست رنگ خود را از دست داده و شادابی و زیبایی پوست به تدریج کم می شود. در واقع رموز برخورداری از پوست زیبا و شفاف یادگیری نکاتی در مورد چگونگی مراقبت از پوست میباشد که تا آنجایی که ممکن است از پیری پوست جلوگیری کنیم تا همواره از پوستی زیبا و شاداب برخوردار باشیم. چنانچه به خوبی از پوستمان مراقبت بکنیم روند طبیعی پیر شدن پوست را کند کرده و به راحتی میتوانیم از مشکلات پوستی پیشگیری کنیم.
نکاتی برای داشتن پوستی سالم و شاداب :
- حتما قبل از خروج از منزل کرم ضد آفتاب استفاده نمایید
دقت کنید از کرم های ضد آفتاب کرمی با SPF بیشتر از ۳۰ استفاده نمایید توجه کنید استفاده ازکرم ضد آفتاب تنها مختص فصل تابستان نمی باشد بلکه آفتاب در تمام فصول می تابد بنابراین استفاده از کرم ضد آفتاب در تمام فصول الزامی است و از لوسیون های فاقد چربی استفاده کنید تا منافذ پوست تان بسته نشوند. اگر پوست شما بیش از حد خشک است، از کرم های چرب بهرمند شوید.
- از خوردن زیاد شیرینی بپرهیزید
- می دانستید قند خون بالا باعث کاهش کلاژن پوست و در نتیجه افزایش چین وچروک می گردد!
- همچنین افزایش قند خون سبب عفونت قارچی پوست نیز می شود.
- اصلا سیگار نکشید
- سیگاربسیار بسیار به پوست آسیب می زند. سیگار کشیدن پوست شما را ۱۰ سال یا بیشتر می تواند پیر کند.
- استعمال سیگار باعث از بین رفتن کالاژن پوست می شود.
- حتما صورت خود را شب ها قبل از رفتن به رختخواب بشویید
- در طول روز، چربی، آلودگی هوا و گردوخاک کاملا روی پوست شما نشسته و منافظ پوست را می بندد. اگر قبل خواب صورت تان را نشویید، هنگامی که سرتان را روی بالش می گذارید، تمام این آلودگی ها به سطح بالش تان مالیده می شود و منافذ پوست شما را می بندد، در نتیجه پوست در شب نمی تواند تنفس کند و سبب جوش و مشکلات پوستی می شود.
مضرات جلبک دریایی
ویژگی بارزی که در جلبک ها نظر انسان را جلب میکند رنگهای گوناگون آنهاست. در گذشته، با استفاده از این ویژگی، جلبکها را به چهار رده جلبکهای سبز-آبی ، سبز ، قهوهای و قرمز تقسیم میکردند.گونههای بسیاری از جلبک ها میتوانند با انتقال از نقطه ای به نقطه دیگر باعث بروز کشند قرمز شوند. در شرایط مناسب محیطی، جلبک های تک سلولی تکثیر یافته و پدیده ای به نام شکوفایی جلبکی پدید می آورند که در اصطلاح به آن کشند قرمز نیز می گویند. در حقیقت شکوفایی جلبکی پدیده افزایش جمعیت فیتوپلانکتون در یک سیستم آبی است که ممکن است در آب شیرین و همچنین محیط های دریایی اتفاق افتد.
این جلبک ها مخاط ژلاتینی قهوه ای ترشح می کند که روی برانشی ماهیها را گرفته و باعث خفگی آنها شده و نیز در اثر رشد زیاد و گستردگی در سطح آب از رسیدن نور و اکسیژن به اعماق دریا جلوگیری می کند. رشد بالای این جلبک با ویژگیهایی چون بوی زننده ناشی از تجزیه باکتریایی و تشکیل کف همراهند. سمی بودن این گونه جلبکها هنوز نامعلوم است. هر چند سم جلبک کوکلودینیم موجب مرگ صدف های خوراکی می شود ولی تماس فیزیکی انسان با این جلبک منجر به آزاد سازی این سم نمی گردد. رشد و تکثیر این فیتوپلانکتون سبب مصرف زیاد اکسیژن محلول در آب شده و در نتیجه مرگ و میر ماهیها را سبب می شود.
جلبک ها رنگدانه هایی به رنگ صورتی، قرمز یا سبز دارند که در رشد زیاد آنها، آب رنگی به نظر می رسد. جلبکهایی با رنگدانه قرمز، گونه ای از جلبکها هستند ولی الزاما هر جلبکی به رنگ قرمز نیست و نیزپدیده شکوفایی جلبکی الزاما با کشند همراه نیست به این جهت نام “شکوفایی جلبکی” بعنوان توصیفی علمی از این پدیده بکار می رود. بروز شکوفایی جلبکی پدیدهای است طبیعی که به صورت کوتاه مدت در مدخل رودخانه ها؛ دریا و آب های شیرین با تجمع جلبک در آب رخ میدهد. جلبکهای فوق عمدتا گیاهان تک سلولی موسوم به فیتوپلانکتون هستند که قادرند اتصالات فشرده وقابل دیدی ایجاد نمایند. غالب فیتوپلانکتونها دارای پیگمنت های فتوسنتتیک هستند که از رنگ سبز به قهوه ای و قرمز متغیرند.
در اثر شکوفایی جلبکی اکسیژن محلول در آب محیط کاهش یافته و در این شرایط موجودات آبزی قادر به ادامه حیات نیستند. از طرفی جلبک های سمی قادر به تولید بیوتوکسین هستند که مستقیما به موجودات آبزی آسیب می رسانند و در برخی از شرایط، سبب مرگ آنان می شود .
گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی