یک متخصص تغذیه گفت: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و باعث خوش خلقی میشود. مرتضی صفوی اظهار داشت: گیلاس یکی از میوههای لطیف و سرشار از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و آهن و کبالت، مس، منگنز و روی است. وی گفت: گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. سموم بدن را دفع میکند و همچنین برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است. این متخصص تغذیه افزود: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و موجب خوش خلقی افراد میشود.
یک متخصص تغذیه گفت: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و باعث خوش خلقی میشود. مرتضی صفوی اظهار داشت: گیلاس یکی از میوههای لطیف و سرشار از املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، گوگرد و آهن و کبالت، مس، منگنز و روی است. وی گفت: گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است. سموم بدن را دفع میکند و همچنین برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است. این متخصص تغذیه افزود: گیلاس اشتهاآور، آرامبخش و تسکیندهنده اعصاب است، قوای فکری را تقویت میکند و موجب خوش خلقی افراد میشود.
صفوی گفت: کسانی که رماتیسم و درد ورم مفاصل دارند میتوانند گیلاس مصرف کنند. ضمن اینکه گیلاس برای افراد مبتلا به سنگ کلیه و سنگ صفرا بسیار مفید است. وی ادامه داد: افرادی که زیاد گوشت استفاده میکنند و خون آنها اسیدی است میتوانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی میکند. این متخصص تغذیه اظهار داشت: گیلاس همچنین ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز میکند، لاغر کننده نیز است و افراد میتوانند روزانه ۲۵۰ تا ۳۵۰ گرم از آن را در یک وعده غذایی مصرف کنند.
روزنامه عصر ایرانیان