سبزیجات، منبع غنی آنتی اکسیدانت هستند و تا حدود بسیار زیادی نیاز بدن به ویتامین و املاح معدنی را تامین میکنند.
علاوه بر کاهو، خیار و گوجه که پای ثابت سالادها محسوب میشوند، افزودن هویج و فلفل دلمهای که سرشار از بتاکاروتین هستند نیز به بدن کمک میکند تا کمتر در معرض بیماریهای قلبی و ریسک سرطان قرار گیرد.
با این حال، بدن برای جذب آنتی اکسیدانتها به چربی نیاز دارد و این همانجایی است که آواکادو میتواند معجزه کند.تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که خوردن سالاد کاهو، اسفناج و هویج به همراه آواکادو تا ۱۵ برابر میزان جذب بتاکاروتین را افزایش میدهد.