روز جدید احمدرضا لاهیجان زاده ، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در دهه 80 اوضاع تغییر کرد و برنامه توسعه این حوزه ها به شرکت های چینی سپرده شد. در سال 1989 اتفاق ناگواری رخ داد و این شرکت ها مجاز به فعالیت در محیط غیر آبزی شدند. لاهیجان زاده گفت: این شرکت ژاپنی اکتشافات گسترده نفتی را از میادین حوزه حورالعظیم انجام داده و طبق این طرح ، کلیه تأسیسات نفتی باید در آب نصب شده و در آب کار کنند. فن آوری های فن آوری مانند حفاری دریایی می تواند برای استفاده از این مناطق استفاده کند. اما چینی ها از این کار امتناع ورزیدند و پیشنهاد دادند که درب آن را خشک کنند تا پروژه ارزان تر شود.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: هورالعظیم با مجوز شورای امنیت سطح عالی به نفع شرکت نفتی چین خشک شده است.
احمدرضا لاهیجان زاده ، معاون آژانس محیط زیست دریایی گفت: هورالعظیم با مجوز شورای عالی امنیت به نفع شرکت نفتی چین خشک شده است.
به گفته همشهری ، وی ادامه داد: ژاپنی ها آماده استفاده از این میادین برای تولید روغن در مزارع برای یادآوری های رایگان و با فن آوری بالا مانند استخراج در دریا بودند. اما چینی ها از این کار امتناع ورزیدند و با ارزان شدن پروژه ، آنها پیشنهاد خشک کردن توفان را دادند که متاسفانه توسط شورای عالی امنیت تصویب شد.
لاهیجان زاده گفت: این شرکت ژاپنی اکتشافات گسترده ای را برای تولید نفت از میادین حوزه حورالعظیم انجام داده و طبق این طرح کلیه تأسیسات نفتی باید در آب نصب و در آب کار کند.
وی افزود: اما در دهه 1980 شرایط تغییر کرد و برنامه توسعه این زمینه ها به شرکت های چینی واگذار شد. در سال 1989 اتفاق ناگواری رخ داد و این شرکت ها مجاز به فعالیت در محیط غیر آبزی شدند.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: آنها مجوز این کار را از یکی از شوراهای امنیتی بالادستی دریافت کردند. هورالعظیم با اجازه شورای عالی امنیت به نفع شرکت نفتی چین خشک شده است.