آسیب جدی ناشی از کار مکرر روی میز کامپیوتر
با دلگرم کننده به روز باشید عوارض نشستن طولانی مدت پشت میز خبر داشتن
آسیب مکرر در محل کار پشت کامپیوتر
معمولاً افرادی که یک کار خاص را بارها و بارها انجام می دهند بیشتر در معرض آسیب های ناشی از فشارهای تکراری مانند تایپیست هستند. این آسیب (RSI) زمانی رخ می دهد که فشار زیادی بر روی مفصل وجود داشته باشد. تاندون ها و عضلات اطراف خود را ایجاد کرده و می کشد.
وقتی این فشار چندین بار ادامه یابد، بدن زمانی برای توانبخشی و استراحت نخواهد داشت. در این مرحله، بدن با کاهش مقدار مایع در آن ناحیه (ادم) واکنش نشان می دهد تا فشار وارده بر تاندون یا عضله کاهش یابد.
آسیب های استرس مکرر اغلب در افرادی دیده می شود که به دلیل کار مجبورند برای مدت طولانی پشت کامپیوتر بنشینند. این عارضه بیشتر شبیه اندام های فوقانی بدن است ساعد، آرنج، مچ دست، شانه و گردن داره درگیر میشه
این نوع آسیب به سیستم اسکلتی عضلانی و سیستم عصبی می تواند توسط kحرکات ثابت، کار فیزیکی سنگین، قرار گرفتن در معرض ارتعاش، فشار یا فشار مکانیکی، یا ماندن دائمی در شرایط سخت ایجاد شد.
این بیماری نامیده می شود ترومای تجمعی یا اختلالات و اختلالات استرس مکرر، آسیب های حرکتی مکرر یا اختلالات اسکلتی عضلانی و استفاده بیش از حد یا نشانگان ورزش نیز شناخته شده است.
مشکلات ناشی از صدمات فشار مکرر عبارتند از:
- سندرم تونل کارپال
ناحیه ای در مفصل که عصب مدیان وارد آن می شود تونل کارپال نامیده می شود. در این سندرم عصب مدیان متورم می شود. هر گونه تورم روی عصب در این ناحیه می تواند باعث درد و بی حسی و گزگز و یا احساس ضعف در انگشتان دست شود.
- رادیکولوپاتی دهانه رحم
فشار روی دیسک گردن که معمولاً به دلیل نگه داشتن تلفن روی شانه ایجاد می شود.
- اپی کندیلیت
درد در پشت آرنج که به آن بیماری آرنج تنیس بازان نیز می گویند.
- کیست گانگلیون
تورم و توده روی مفصل ناشی از نشت مواد ژله مانند از مفصل یا تاندون است.
- دیستروفی رفلکس سمپاتیک
حالتی که در آن دستها خشک و متورم میشوند و عضلات کنترل خود را از دست میدهند و مدام درد وجود دارد.
- التهاب تاندون
پارگی و التهاب تاندون هایی که استخوان ها را به ماهیچه ها متصل می کنند.
هنگام کار با کامپیوتر از آسیب فشار مکرر جلوگیری کنید
- قرار دادن صحیح کامپیوتر، تایپ و نشستن، محیط کامپیوتر را ارگونومیک می کند (یعنی کاهش خستگی و ناراحتی) و از آسیب های فشاری جلوگیری می کند.همیشه صاف بنشینید. خم شدن یا خم شدن روی صفحه کلید فشار زیادی به گردن، کمر و ستون فقرات وارد می کند و باعث این آسیب می شود.
- هنگام استفاده از کامپیوتر و همچنین سایر وسایل، هدف کاهش فشار و تکرار برای اطمینان از استراحت کافی و صحیح بودن وضعیت نشستن است.
- مبلمان کامپیوتر اگر به شما اجازه ندهد به درستی بنشینید می تواند خطرناک باشد. کامپیوتر نباید روی هیچ میز موجود قرار گیرد. میز کامپیوتر یک میز مخصوص است که برای استفاده طراحی شده است.
- اگر رایانه توسط بیش از یک نفر استفاده می شود، راحتی صندلی تنها مشکل نیست. شما باید بتوانید ارتفاع صندلی، زاویه پشت و موقعیت بازوها را تنظیم کنید.
- کمر باید جایی استراحت کند.
- برای ضربه زدن و استفاده از ماوس، مچ ها باید بچرخند، آرنج ها خم شوند و سر چوب به عقب کشیده شود.
- زاویه آرنج با دست ها باید 90 درجه باشد. آرنج باید به لبه های بدن نزدیک باشد تا مچ دست خود را برای ضربه زدن خم نکنید.
- دست های شما نباید خیلی از صفحه کلید فاصله داشته باشد، زاویه ساعد و دست ها باید 90 درجه باشد.
- قسمت بالای مانیتور باید هم سطح با پیشانی کاربر باشد. فاصله از مانیتور باید 60 سانتی متر باشد. اگر مانیتور توسط تمام خانواده استفاده می شود، مانیتوری بخرید که تنظیم آن آسان باشد.
- صفحه کلید باید 70 تا 75 سانتی متر بالاتر از سطح زمین باشد و قابل تنظیم باشد تا برای افراد بلند قد بلندتر و برای افراد کوتاه قد پایین تر باشد.
- همیشه صاف بنشینید. خم شدن یا خم شدن روی صفحه کلید فشار زیادی به گردن، پشت و ستون فقرات وارد می کند و باعث آسیب می شود.
- از کشیدگی شانه خودداری کنید.
- در پشت میز، پاها باید در وضعیت راحتی قرار گیرند و کف پاها باید روی زمین صاف باشند. ضمناً پاها و لگن باید عمود بر ستون فقرات و زاویه آنها 90 تا 100 درجه باشد.
- استراحت منظم بین کار برای جلوگیری از این آسیب ضروری است. باید هر نیم ساعت به چشم ها، پشت، مچ و گردن خود استراحت دهید
- تایپ روی دکمه های صفحه کلید غیر ضروری است و می تواند به شخص و صفحه کلید آسیب برساند. یک لمس سبک برای تایپ بهتر است.
- دستان شما نباید خیلی از صفحه کلید دور باشند. زاویه ساعد و بازو باید 90 درجه باشد. انگشتان و مچ دست نیز باید در همان جهتی باشند که تایپ می کنید.
- برای جلوگیری از این آسیب ها، استراحت های منظم و منظم بین کار ضروری است. باید هر نیم ساعت به چشم ها، پشت، مچ و گردن خود استراحت دهید.
- حرکات کششی، نوشیدن یا میان وعده، یا راه رفتن در بین محل کار به شما کمک می کند از درد در آینده جلوگیری کنید. درد، خستگی، سوزن سوزن شدن و خارش یا خشکی چشم، تاری دید یا دوبینی و حساسیت مفرط به نور همگی از نشانه های فشار روی چشم ها هستند. بنابراین، گاهی اوقات باید از صفحه مانیتور دور نگاه کنید و روی چیزی دورتر تمرکز کنید. نور کافی هنگام کار با کامپیوتر باعث کاهش فشار روی چشم می شود صدمات مکرر ناشی از فشار اغلب در اثر استفاده از ابزار کار نامناسب ایجاد می شود. بنابراین بهتر است در انتخاب صندلی، مانیتور، دستگاه و کیبورد دقت کنید و سایز مناسب را تهیه کنید.
درمان آسیب های فشار مکرر
علائم فشار مکرر شامل گزگز، بی حسی و درد است که نشان دهنده آسیب پیشرونده عصب و عضله است. اگر از خستگی شدید یا خشکی گردن و کمر شکایت دارید حتما به پزشک مراجعه کنید، در صورت بی توجهی به درد و مصرف تنها مسکن برای تسکین درد، وضعیت بیمار بدتر شده و دوره درمان طولانی تر می شود.
در صورت آسیب های فشاری مکرر، پزشکان ورزش، فیزیوتراپی و درمان دارویی را توصیه می کنند که بهبود آن از سه هفته تا شش ماه طول می کشد و در صورت بی توجهی به درد و استفاده از داروهای مسکن، وضعیت بیمار بدتر شده و دوره درمان طولانی تر می شود.
پزشک شما ممکن است درمان های سرماخوردگی را برای تسکین تورم و درد توصیه کند و ممکن است استراحت را برای کاهش ناراحتی و تسریع بهبودی توصیه کند. هنگامی که تورم و درد برطرف شد، پزشک ممکن است برنامه توانبخشی عضلانی را توصیه کند. به آرامی ورزش کنید و از حرکات مفاصل جلوگیری کنید. مسکن ها.
رفتار
- پزشک شما ممکن است درمان سرماخوردگی را برای تسکین تورم و درد توصیه کند و ممکن است استراحت را برای کاهش ناراحتی و تسریع بهبودی توصیه کند.
- وقتی تورم و درد برطرف شد، پزشک برنامه توانبخشی را توصیه می کند که به آرامی عضلات را تمرین می دهد و از حرکت مفاصل جلوگیری می کند.
- بخش دیگر درمان استفاده از داروهای ضد التهابی برای تسکین درد است.
گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق
مرجان امینی