بهتر می دانستیم که دوستان عزیز شما را با مضرات و مضرات اشتراک گذاری برخی غذاها آشنا می کنیم تا به ساده ترین شکل از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنید.
مشکلات مصرف غذاهای ایرانی
اقلام و مواد غذایی وارداتی:
اکثر اقلام و غذاهای وارداتی غربی مانند ماکارونی، چیپس، پفک، سوسیس، کالباس، کنسرو، کنسرو، سس مایونز، شکلات و کلوچه اغلب یبوست و مضر هستند.
– غذای ایستاده:
این حالت و حتی نشستن پشت میز و ایستادن روی صندلی و کفش هنگام غذا خوردن، سودا است و خون را غلیظ می کند.
– سالاد اولیویا:
غذای بسیار سردی است و بلغم زیادی دارد پس باید با ادویه های تند مانند فلفل، آویشن و زیره میل شود.
به دلیل وجود مواد شیمیایی سرطان زا در سس مایونز، بهتر است هنگام تهیه سالاد الویه از سس خانگی استفاده شود.
– سریع غذا بخورید:
غذا باید آهسته خورده شود و به طور کامل جویده شود، فست فود باعث ترشح ناقص آنزیم های گوارشی می شود که در هضم غذا اختلال ایجاد می کند – به دستور معصومین، زمان صرف شده در سفره در زندگی به حساب نمی آید –
– نگاه کردن به غذا:
بهتر است غذا را بچشید و تماشا کنید – کارهای دیگری مانند غذا خوردن هنگام تماشای تلویزیون – خواندن روزنامه و موارد دیگر انجام ندهید – حتی طعم آب توصیه می شود. در طول روز برای آب بایستید و روی در سمت راست بنشینید و سه بار بنوشید.
– سوء مصرف ماست و اسفناج:
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم است که باعث ایجاد سنگ در کلیه و مثانه می شود.
– شکر را با چای بخورید:
به جای شکر می توان از خرما، کشمش و توت استفاده کرد. چیزهایی که در خوردن غذا باید محکوم شود.
هنگام غذا خوردن صحبت کنید –
بیش از یک وعده غذای پخته در روز بخورید–
انجام فعالیت های سنگین بعد از غذا –
ذهن خود را مشغول مسائل مختلف کنید –
وقتی ناراحت و عصبانی است بخور –
غذای داغ و فست فود –
نگاه کردن به چهره دیگران هنگام غذا خوردن –
بعد از گذاشتن نان منتظر چیزهای دیگر باشید– زیرا بزاق ترشح می شود و ناخالصی های پوسیده ایجاد می شود – نان را زیر کاسه قرار دهید – نان را با چاقو برش دهید – مصرف زیاد تخم مرغ – تخم مرغ و ماهی بخورید– مصرف همزمان سیر و پیاز کاهش روشنایی چشم – صفرا زیاد می شود و تبدیل به سودا می شود)
مصرف ریواس با ماست – مصرف پنیر با بادام – به دلیل فسفر بالای بادام از جذب کلسیم جلوگیری می کند – مصرف سرکه با عدس و ماش مصرف لبنیات همراه با گوشت که باعث بیماری های مزمن گوارشی مانند پسوریازیس، جذام و بیماری های گوارشی می شود. .
مصرف ماست با لوبیا پلو – مصرف خربزه و عسل – مصرف انگور بعد از کله پاچه باعث افزایش مخاط در مغز نمی شود – مصرف زیاد گوشت گاو و حیات وحش باعث عقب ماندگی ذهنی و فراموشی می شود –
خوردن غذا در حالت جنابه باعث بیماری هایی مانند پسوریازیس – خوابیدن بلافاصله بعد از غذا – مصرف سرکه ملایم – نوشیدن آب بعد از غذای گوشت – نوشیدن آب سرد در هنگام ناشتا، نوشیدن آب زیاد باعث مسمومیت و تورم اعضا می شود – نوشیدن آب کامل بین غذا. و بین غذا – آب سرد در حالت گرسنگی باعث می شود آب بی وقفه به اندام ها برسد و اگر سرما به قلب برسد به دلیل کاهش حرارت غریزی باعث سکته می شود اگر مغز توسط اعصاب ضعیف شود اگر سرما به اندامهای صوتی و تنفسی میرسد و باعث اختلال در عملکرد این اعضا میشود – امام رضا علیهالسلام: آب سرد در ماههای بسیار گرم صفرا را کاهش میدهد، بنابراین میوههای آبدار مانند خربزه، هندوانه، انگور و … آب مصرف نکنیم – در خواب و بلافاصله بعد از بیدار شدن و بعد از غذاهای شور و ترش و یا بهتر است آب نخوریم – زیرا دچار سوء هاضمه هستیم.
سرکه عسل: سرکه را با عرق نعنا به مدت 5 دقیقه بجوشانید. طبع سرد (فنجان عسل + سرکه + فنجان عرق نعنا – طبع گرم: عسل + سرکه + عرق نعنا)
تهیه شده توسط: مجله تشویق