مشکلاتی که خانم های ناخن بلند با آن دست و پنجه نرم می کنند !



مشکلات ناخن بلند


مشکلات و عوارض ناخن بلند موضوع مورد بحث ماست. یک زن آمریکایی که از سال ۱۹۷۹ تاکنون ناخن‌های خود را کوتاه نکرده است، توانست نام خود را در کتاب رکوردهای گینس به عنوان دارنده بلند ترین ناخن‌های دنیا به ثبت برساند.


رکورد خانم لی ردموند ۶۵ ساله از سوی مسوولان کتاب رکوردهای جهانی گینس مورد تایید قرار گرفته و در نسخه سال ۲۰۰۷ این کتاب منعکس شده است. طول ناخن‌های این خانم آمریکایی ۵/۷ متر است.


او قرار است ناخن‌های خود را پس از تایید رکوردهای گینس توسط لیزر از بین ببرد. خانم ردموند هر روز ناخن‌های دستش را با استفاده از روغن زیتون چرب کرده و دور آن ها را با سوهان صاف می‌کند. او می‌گوید داشتن این ناخن‌های بلند مانع از انجام کارهای خانه او نمی‌شود.


در این دنیای بزرگ ناخن بلند داشتن دردسرهای زیادی دارد که یکی از آن ها مشکل در استفاده از تلفن همراه است. روزنامه آمریکایی «لس آنجلس تایمز» گزارش می‌دهد که مدل‌ های جدید تلفن‌ همراه هیچ کاری برای برطرف کردن نگرانی افرادی که ناخن‌ های بلند دارند، صورت نداده‌ اند.


روزنامه لس آنجلس تایمز اظهار تاسف می‌کند که چرا این شرکت‌ها فکری برای افرادی که ناخن‌ های بلند دارند و نمی‌توانند از تاچ اسکرین آن استفاده کنند، نکرده است.


زنانی که ناخن‌ های بلند دارند و مردان و زنانی که انگشتان پهن دارند با مشکل تایپ کردن در تلفن‌ های همراه ‌مواجه هستند و خواستار این هستند که تلفن همراه‌ شان دارای قلم باشد و این تبدیل به یکی از مشکلات ناخن های بلند شده است.

بیشتر بخوانید  شناسایی عوارض لاك ناخن


علم ارگونومیک (راحتی و سادگی استفاده از ماشین) و تحقیقات جدید همگی بر این تاکید دارند که مردان و زنان انگشتان و ناخن‌ های خود را به طور متفاوت به کار می‌برند بنابراین لازم است در طراحی تلفن‌ های همراه ناخن‌ های بلند هم در نظر گرفته شوند.


مشکل این است که صفحه تاچ اسکرین برخی از تلفن‌ های همراه فقط به بارهای الکتریکی که از نوک انگشتان ساطع می‌شود، واکنش نشان می‌دهد در حالی که ناخن‌ ها این بارهای الکتریسیته را ندارند.


نیویورک تایمز به نقل از «نیلسن موبایل» گزارش داده است که تعداد زنانی که از تلفن‌های هوشمند استفاده می‌کنند در سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته و به ۴/۱۰ میلیون نفر رسیده است.


رشد ناخن در افراد مختلف و از یک انگشت تا انگشت دیگر متفاوت است. ناخن‌ های انگشتان میانی کمی‌ سریع‌ تر از ناخن‌ های شست و انگشت کوچک رشد می‌کنند. میزان متوسط رشد در حدود یک هشتم اینچ (حدود ۳/۰ سانتی متر) در ماه است.


بنابراین وقتی ناخن در اثر آسیب دیدگی از دست برود، ۵ تا ۶ ماه طول می‌کشد تا ناخن جدیدی رشد کند. ناخن‌ های مردان به علت بستر ناخن بزرگ‌ تر، سریع‌تر از ناخن‌های زنان رشد می‌کند.


هورمون‌ ها نیز در رشد ناخن نقش دارند. به عنوان مثال میزان رشد ناخن هنگام بارداری و در پر کاری تیرویید افزایش می‌یابد.


هیچ ماده غذایی از جمله ژلاتین که اغلب مشتریان زیادی دارد، رشد ناخن را افزایش نمی‌ دهد ولی سوء تغذیه به‌ طور مسلم رشد آن را کند می‌کند و همچنین عواملی مانند هوای سرد، عمل جراحی بزرگ و بیماری شدید.

بیشتر بخوانید  با 9 روش ساده پف چشمتان را از بین ببرید


بعد از یک بیماری وخیم، شیار کوچکی به نام خط بو (نام پزشک فرانسوی که اولین بار آن را توصیف کرد) در عرض صفحه ناخن ایجاد می‌شود. موقعیت این شیار روی ناخن امکان برآورد زمان بروز بیماری را فراهم می‌کند، مثلا بیماری‌ که در ماه دی بروز کرده است، خود را در ماه مهر سال آینده نشان می‌دهد.


آیا ناخن بلند عوارض دارد ؟


ناخن بلند هواره دست را زیبا نشان می دهند، ولی اگه به روش صحیح نگهداری نشوند، می توانند باعث بیماری ها و دیگر مشکلات سلامتی باشند.


طبق گفته دکتر “کارول کافمن” (نویسنده این تحقیق): همه باید حداقل ۱۵ ثانیه برای شستن دست ها و تمیز کردن زیر ناخن هایشان وقت بگذارند تا از شر میکروب هایی که قادر به دیدنشان نیستند خلاص شوند.


خیلی از زنان دوست دارند تا ناخن هایشان را به طور طبیعی بلند کرده یا از ناخن مصنوعی استفاده کنند. خیلی مهم است که درباره خطرات بالقوه ای که ناخن های بلند ایجاد می کنند و اقدامات احتیاطی که باید انجام بدهید تا سلامت ناخن ها تامین شود،مطلع باشید.


عوارض ناخن بلند


  1. وقتی که تایپ می کنید به انگشتانتان فشار می آید. تایپ کردن یک متن در تلفن همراه هم بیشتر طول میکشد.

  2. وقتی ناخن ها بلند هستند و از دست هایتان برای خوردن غذا استفاده می کنید در واقع به باکتری ها و دیگر عوامل عفونی اجازه می دهید که وارد بدنتان بشوند.

  3. باید به طور مداوم نگران نگهداری از ناخن ها باشید.

  4. امکان دارد به طور تصادفی به خودتان با ناخن های بلند صدمه بزنید.

  5. امکان گرفتن اشیا برایتان سخت می شود. در نهایت این اشیا رو برنمی دارید تا ناخن هایتان صدمه نبینند.

  6. وقتی ناخنتان به زیپ، پنجره و یا هر شی دیگری گیر میکند، باعث میشود که صدمه ببینید.


مراقبت های لازم برای ناخن های بلند


  1. ناخن را با برس ویژه تمیز کنید مخصوصا پس از کار با مواد کثیف.

  2. از ناخن‌ها استفاده ابزاری نکنید. مثلا از آن ها برای بیرون آوردن منگنه استفاده نکنید.

  3. پیش از باغبانی ناخن‌های خود را در صابون فرو ببرید. این کار سبب می‌شود کثـافـات به زیر ناخن‌ها نفوذ نکنند.

  4. پس از سوهان کشیدن ناخن‌ها، آن هـا را برای چنـد دقیـقه درون آب گرم صابون دار ماساژ دهید تا چربی ناخن‌ها گرفته شود.

  5. یک تا سه ماه از سال به ناخن‌های خود استراحت دهید و هیچ گـونه لاک و یـا نـاخـن مصنوعی به‌کار نبرید تا ناخن‌ها مجددا سلامتی خود را بازیابند.

  6. براق کننده لب برای نرم کردن ناخن‌ها بسیار موثر می‌باشد.

  7. از لاک بر پیش از لاک زدن نیز استفاده کنید زیرا با زدودن چربی ناخن آن را برای قرار گرفتن بهتر لاک آماده می‌سازد


بیشتر بخوانید:


حکم ناخن بلند در وضو و نماز چیست؟


آیا ناخن بلند زینت است و باید از نامحرم پوشانده شود ؟


آیا کاشت ناخن نماز و غسل دارد؟


بیشتر بخوانید  رنگ زرد با چه رنگ هایی ست می شود ؟

دیدگاهتان را بنویسید