مسمومیت خانگی با الکل این بار در شیراز + جزئیات


مشروبات الکلی دست ساز 14 نفر را در شیراز مسموم کرد

تشویق کننده: رئیس دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در چهار ماه گذشته ۱۴ نفر با مشروبات الکلی خانگی مسموم شدند.

رامین افشاری، رئیس دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: چهار نفر از آنها پنجشنبه شب با هم رابطه دارند که یکی از آنها نابینا و بقیه در آستانه ابتلا هستند. صدمات جدی. بیمارستان با درمان های خوراکی و تزریقی.

وی نسبت به افزایش مسمومیت با متانول در جامعه هشدار داد و گفت: برخی افراد به دلایل مختلف مشروبات الکلی دست ساز تهیه و به فروش می رسانند که به دلیل استفاده از متانول یا الکل چوب بسیار سمی بوده و در نهایت دچار سردرد و مشکلات گوارشی می شود. در نهایت تاری دید باعث تاری مشکلات کبدی و در نهایت مرگ شد. پنجشنبه شب 4 نفر و در چهار ماه گذشته 10 نفر به مسمومیت با متانول مبتلا شدند.

این مسئول با اشاره به اینکه روز گذشته چهار نفر به دلیل مسمومیت با متانول به بیمارستان تخصصی علی اصغر اعزام شدند، افزود: از آنجایی که مراکز درمانی فقط وظیفه ارائه خدمات به بیماران مسمومیت با الکل را بر عهده دارند، لازم است این نوع از بیماران در صورت مسمومیت با متانول خدمات رسانی کنند. مسمومیت.” به این مرکز یا سایر مراکز درمانی مراجعه شود، زیرا در صورت تأخیر یا مراجعه به درمانگاه، ممکن است فرد دچار تاری دید، نابینایی، نارسایی کلیه و کبد و حتی مرگ شود.

افشاری ادامه داد: بیشتر مددجویان مبتلا به مسمومیت با متانول بین 20 تا 35 سال سن دارند.

بیشتر بخوانید  عکس های کودکی تا نوجوانی کوزی بازیگر سریال کوزی گونی

وی بیان می کند که متانول یا الکل چوبی که در صنعت استفاده می شود، در خانواده شیمیایی الکل پزشکی قرار می گیرد که ماده اصلی مشروبات الکلی است.

افشاری افزود: متانول بسیار سمی تر از اتانول است که برخی افراد به دلیل وابستگی به الکل آن را به الکل خانگی تبدیل کرده اند که این امر باعث افزایش آمار مسمومیت های متانولی در جامعه شده است.

رئیس بیمارستان علی اصغر افزود: متانول از نظر رنگ، بو و طعم مشابه اتانول است، اما مصرف مقدار کمی از آن نیز می‌تواند باعث صدمات جدی یا مرگ شود.

به گفته رئیس دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروزه بر اساس آمار، مصرف مشروبات الکلی و ماری جوانا در بین برخی از دانشجویان جوان رواج دارد و یافته ها نشان دهنده شیوع مصرف الکل در مردان است. ، گروه سنی. 20 تا 29 سال، مجرد، بیشتر افراد دارای تحصیلات متوسطه یا عالی، شاغلان، شهرنشینان و افراد دارای وضعیت اجتماعی-اقتصادی بالاتر.

به گفته این روانپزشک، با مصرف الکل متانول در بدن متابولیزه شده و مواد سمی تولید می کند که باعث اختلالات چشمی، نابینایی، دوزهای اسید متابولیک، اختلالات الکترولیتی در بدن، تشنج، نارسایی کلیه و در نهایت کل بدن می شود. مرگ.

افشاری تصریح کرد: در صورت مصرف خوراکی مشروبات الکلی تقلبی و غیرمجاز علائم مخرب آن از 6 تا 24 ساعت در بدن ظاهر می شود و در صورت عدم درمان موجب مرگ مصرف کننده می شود.


دیدگاهتان را بنویسید