خواص پنیر پیتزا زیاد نیست و گاهی مضرات زیادی به بدن وارد می کند. در واقع پنیری که روی پیتزا میزنید معمولا موزارلا با رطوبت بسیار کم است و به راحتی آب می شود و به راحتی می توانید آن را بجوید. در زیر شما را با خواص پنیر پیتزا آشنا می کنیم.
خواص پنیر پیتزا برای بدن
پنیر پیتزا یکی از مهم ترین مواد مورد نیاز برای تهیه غذاهای مختلف ایتالیایی است و مهم ترین آن که پنیر اصلی به حساب می آید از شیر گاومیش تهیه می شود اما اکنون بر اساس فناوری های موجود این پنیر از شیر تهیه می شود. گاو و همه پنیرهای موجود در بازار، تهیه شده از شیر گاو. این پنیر سفید رنگ است اما اگر غذایش متفاوت باشد زرد دیده می شود.
از نظر بافت، این پنیر بافت نرم و سفتی دارد و با حرارت می توانید آن را تا حدودی ذوب کرده و استفاده کنید.
دو نوع کلی پنیر پیتزا وجود دارد، یکی گیاهی است و دیگری برای گیاهخواران مناسب نیست زیرا از لبنیات تهیه می شود. در نوع گیاهی این پنیرها، چربی های به کار رفته در آنها گیاهی بوده و تنها منبع پروتئین آن شیر است، در حالی که در نوع دیگر منبع چربی و پروتئین عمدتاً شیر است.
انرژی در پنیر پیتزا
پنیر پیتزا کالری بسیار بالایی دارد و 100 گرم از این پنیر حدود 300 کالری دارد و اگر رژیم دارید بهتر است از این نوع پنیر پرهیز کنید زیرا حتی مقدار کمی از آن می تواند کالری زیادی به آن اضافه کند. بدن
کربوهیدرات
کربوهیدرات ها یکی از مهم ترین موادی هستند که باید در رژیم غذایی مورد توجه قرار گیرند. استفاده بیش از حد از آنها می تواند منجر به افزایش وزن شود. این پنیر در هر 100 گرم 2.2 گرم کربوهیدرات دارد.
شکر ساده
قندهای ساده برای بیماران دیابتی خوب نیستند. البته باید بدانید که این پنیر در هر 100 گرم 1 گرم شکر ساده دارد. اگر دیابت دارید بهتر است با احتیاط بیشتری از این پنیرها استفاده کنید.
فیبر رژیمی
یکی از مهمترین خواص پنیر پیتزا فیبر رژیمی است اما باید بدانید که این پنیر در هر 100 گرم مقادیر بسیار کمی از این فیبر دارد. محتوای فیبر غذایی در این پنیر حدود 1 گرم در 100 گرم است.
ضخیم
نکته دیگری که در مورد خواص پنیر پیتزا باید بدانید میزان چربی آن است. باید بدانید که هر 100 گرم پنیر پیتزا معمولا 22 گرم چربی دارد و این مقدار چربی می تواند تاثیر زیادی بر کالری وارد شده به بدن داشته باشد پس بهتر است هنگام خوردن پنیر پیتزا به این نکته توجه کنید.
مواد معدنی
پنیر پیتزا از شیر گاو تهیه می شود، بنابراین حاوی برخی مواد معدنی است که باید در مورد آنها بدانید. در هر 100 گرم پنیر پیتزا که استفاده می کنید، حدود 500 میلی گرم کلسیم، 350 میلی گرم فسفر، 80 میلی گرم پتاسیم، 630 میلی گرم سدیم و مقادیر بسیار کمتری منیزیم، مس و روی وجود دارد.
باید بخوانید:
ویتامین ها
باید بدانید که در این پنیرها مقداری ویتامین وجود دارد. در واقع، هر 100 گرم پنیر پیتزا حاوی حدود 5 میلی گرم ریبوفلاوین، 4 میلی گرم تیامین، 4.3 میلی گرم نیاسین، 25 میکروگرم سلنیوم و 96 میکروگرم اسید فولیک است. البته سایر ویتامین ها مانند ویتامین های B6، B12، A، E، K بسیار کمتر در این پنیرها یافت می شود. به گفته متخصصان، استفاده از پنیر پیتزا خیلی خوب نیست و می تواند مشکلات جدی قلبی عروقی ایجاد کند، بنابراین باید با احتیاط بیشتری از این مواد استفاده کرد.
اگر می خواهید ضرر این پنیرها را به حداقل برسانید، باید آنها را با سبزیجات استفاده کنید. در واقع سبزیجات باعث می شوند بدن شما کمتر مواد ناسالم این پنیر را جذب کند. در واقع این پنیر به دلیل داشتن چربی های بد، اشباع و ترانس برای بدن مضر است. اسیدهای چرب ترانس به کش آمدن پنیر کمک می کند و کیفیت آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. این اسید موجود در پنیر پیتزا میتواند منجر به گرفتگی رگها و کاهش قابل توجه میزان خون عبوری از رگها شود، بنابراین بسیاری از کارشناسان توصیه میکنند که اگر قبلاً از گرفتگی رگها رنج میبرید یا در حال حاضر بیماری قلبی دارید، تا حد امکان توصیه میکنند. این پنیرها .
<п>اعلامیه فواید شگفت انگیز پنیر پیتزا که باید بدانید اولین بار در ظاهر شد خبر سریع.п>