مرغ کره ای



Imageمواد لازم برای ۴ نفر:

کره: ۱۰۰ گرم

روغن: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ریز شده: ۲ عدد متوسط

زنجبیل تازه له شده: ۱ قاشق چایخوری

پودر کاری: ۲ قاشق چایخوری

گشنیز نرم شده: ۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری

زیره سیاه درسته: ۱ قاشق چایخوری

سیر تازه خورد شده: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

هل سبز درسته: ۳ عدد

دانه فلفل سیاه: ۳ عدد

ماست: ۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

مرغ: ۸ تکه بدون پوست

آب: ۳/۲ پیمانه

خامه کم چرب: ۳/۲ پیمانه




برای تزئین:

گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده




طرز تهیه:

۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.

۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.


۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.

۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.

۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.

بیشتر بخوانید  تمام سوپ هایی که میتوانید با جو درست کنید!


۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.

۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.


دیدگاهتان را بنویسید