به گزارش روز دوشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر ؛ مهدی جمالی نداد ، معاون ساخت و توسعه و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ، بر اهمیت فعالیت جمعیت هلال احمر در کشور تأکید کرد و گفت: “با توجه به اینکه تمام سلسله مراتب را تا مرحله معاون وزیر گذرانده ام ، از نزدیک آشنا هستم با فعالیتهای جمعیت هلال احمر. “من شهردار شهرهای کوچک بودم و زمانی که شهردار یزد و اصفهان بودم ، با عشق هلال احمر شاهد خدمت رسانی بودم ، هرگز چیزی کمتر در این مجموعه ندیدم.
وی با بیان اینکه “من در حال حاضر داوطلب هلال احمر هستم” ، گفت: “در تمام استان ها و شهرستانها از خدمات این جمعیت خوشحال بوده ام و همیشه از هلال احمر سپاسگزارم. هلال احمر باید به مردم ارائه شود. لباس هایی که هلال احمر می پوشد منبع آرامش مردم است. “برای شما آسان است که در کنار مردم در شادی باشید ، اما تقسیم بحران ها و غم های مردم کار سختی است که هلال احمر انجام می دهد.
معاون ساخت و توسعه و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ، با تأکید بر نقش هلال احمر در همه بحران ها ، افزود: “طی سه سالی که معاون ساخت و ساز بودم ، اتفاقات مختلفی افتاد ؛ از سیل در 25 استان گرفته تا حمله ملخ و آتش سوزی جنگل ها تا خشکسالی و کمبود آب ، مسیر هلال احمر برای تسکین درد و رنج و رنج در همه این بحران ها مشهود است. هر ساله در ایام نوروز ، بستگان هلال احمر نقش مهمی در کاهش تعداد قربانیان جاده ای داشتند که همه اینها نشانه عشق و علاقه آنها به مردم است.
جمالی نژاد با تأکید بر ماهیت غیر سیاسی بودن جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی ، چون هرگز درگیر مسائل سیاسی نبوده است ، به هیچ وجه نباید درگیر شود. در حال حاضر ، مردم بسیاری از دستگاه های اجرایی و دولتی را می بینند. “آنها مثبت نیستند و شکافی بین آنها ایجاد می شود ، جنسیت هلال احمر مربوط به افراد و بودن در کنار مردم است ، جمعیت هلال احمر باید در مردم ذوب شود و مردم نباید مانند خود از این گروه نگاه کنند ، زیرا هلال احمر به مردم کمک می کند ، مردم را بسیج و هدایت می کند ، بنابراین اگر مردم هلال احمر را پشت سر بگذارند ، هلال احمر نمی تواند به مردم خدمت کند.
حضور هلال احمر در سیستان و بلوچستان اعتماد اجتماعی را ارتقا می بخشد
معاون وزیر کشور در امور توسعه شهری و روستایی در مورد حضور جمعیت هلال احمر در استان سیستان و بلوچستان در بیماری همه گیر کرونا گفت: “هلال احمر به دلیل مأموریت اصلی خود که کاهش درد و رنج انسان است ، در بیشتر استانهایی که با بحران روبرو هستند نقش بیشتری دارد. “اکنون در دورافتاده ترین نقاط کشور ، در مناطق مرکزی و شهرهایی که نقش مویرگ ها را بازی می کنند ، مشکلات و دشواری هایی وجود دارد که وجود هلال احمر باعث کاهش رنج مردم و افزایش اعتماد به نفس اجتماعی می شود.
وی افزود: هلال احمر به عنوان یک گروه فرامرزی و فرابخشی می تواند نقش خود را به خوبی ایفا کند ، حتی اگر دستگاهی کم کاری کرده باشد و مردم نسبت به آن بدبین باشند ، این هلال احمر است که می تواند اعتماد را در جامعه برگرداند “
وی افزود: احساس می کنم مردم با هلال احمر به عنوان خانواده خود رفتار می کنند و همیشه در هنگام بحران به هلال احمر پناه می برند ، حتی وقتی یکی از عزیزانشان فوت می کند ، باز هم از دیدن اعضای جمعیت هلال احمر دلجویی می کنند. هلال ماه؛ این امر بار سنگینی را بر دوش هلال احمر می گذارد تا به بهترین شکل ممکن با مردم برخورد کند ، این امر تاکنون اتفاق نیفتاده است.
نذر آب یک طرح ابتکاری است
جمالی نژاد در خصوص اجرای پروژه نذر آب 4 در استان های آسیب دیده از خشکسالی گفت: نوآوری و خلاقیت از نکات و مشکلات مهم برای حل بحران است. ما باید از این هسته سنتی خارج شویم ، پروژه نذر آب 4 یکی از آن پروژه هایی است که با نگاهی جدید به موضوع توانسته است مشکلات را تا حد زیادی کاهش دهد ، این نگاه جدید و گفتمان جدید می تواند نقش موثری داشته باشد.
معاون وزیر کشور طرح نذر آب را اقدام نرم افزاری عنوان کرد و گفت: ما باید فعالیت های نرم افزاری از جمله انجام کارهای نرم افزاری غیر از جستجوی علل و حل مشکلات اساسی با راه حل های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت را انجام دهیم. همانطور که نذر آب برنامه ریزی می کند. “
وی افزود: نقطه قوت طرح نذر آب جامع بودن آن است ، طرحی که هم معیشت مردم و هم بهداشت منطقه را برطرف می کند یک بسته اقدامات و نتایج خوب است ، یکی از فعالیت هایی که می تواند در مناطق کم آب کمک کند ، آموزش نحوه مدیریت منابع آبی برای کشاورزی است که هلال احمر می تواند در آن نقش موثری داشته باشد.
جمالی نژاد با اشاره به نقش خیرین در بازسازی و بازسازی کشور گفت: پروژه نذر آب نگاهی ابتکاری است که خیرین را در این زمینه فعال می کند. حضور خیرین در کشور همیشه برکت داشته است. اقوام وارد شوند ، این امر باعث تغییر و منبعی پربرکت می شود. ساخت بیمارستان ، ساخت مدرسه و غیره. پروژه خیریه خیرین شهری یکی از آخرین پروژه هایی است که به تازگی اجرا شده است ، به عنوان مثال یک پل عابر پیاده یا یک فضای سبز توسط یک خیریه ساخته شده و مردم از آن استفاده می کنند.
وی گفت: من از جمعیت هلال احمر برای راه اندازی این پروژه نوآورانه تشکر می کنم که به طور کلی می تواند ابهامات بین استان های ایجاد شده در مشکل آب را با استفاده از ظرفیت اهداکنندگان تا حد زیادی برطرف کند.
ما یک شبکه متصل در کشور با خانه های هلال خواهیم داشت
معاون ساختمان و شهرسازی و توسعه روستایی در مورد اهمیت و وضعیت خانه های هلال گفت: “هلال ها همان نقش سلولی را در جامعه دارند. وقتی به خلقت انسان نگاه می کنیم ، خداوند از کوچکترین قسمت یعنی سلول به سمت ارگان و از اندام به بدن انسان. “کشور ما شبیه این است ، اگر بتوانیم این سیستم مویرگی ارگانیک را داشته باشیم بسیار موثر است. در حال حاضر 92000 روستا و 1400 شهر در کشور ما وجود دارد ، اگر اتفاقی در یک روستای دور افتاده رخ دهد تا زمانی که برای اطلاع مسئول و اقدام به آن طول بکشد ، اما چقدر زیبا است که مدیران محلی در همان منطقه وارد شوند شرایط بحرانی
وی افزود: هلال احمر اقدامی بسیار ارزشمند است که هلال احمر در دو سال گذشته موفق به انجام آن شده است. آنچه اخیراً در وزارت کشور انجام شده کاهش تعداد شهرداریها به شوراهای محلی است که منجر به اداره بهتر منطقه خواهد شد و تأثیرات مفید این کار در میان مدت برای هر دو مردم مفید خواهد بود و برای مدیریت شهر ، اگر همین امر به هلالها نیز تعمیم یابد. مجموعه ها در هر منطقه فعال می شوند و ما یک شبکه متصل به سراسر کشور خواهیم داشت ، هلال ها می توانند با استفاده از فن آوری های مدرن این شبکه را ایجاد کنند.