مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

مربای هویج فرنگی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


هندوانه 3000 گرم


شكر 3000 گرم


تخم مرغ 1 عدد


وانيل 2.35 گرم


گلاب 2 فنجان


آب 5 فنجان



طرز تهيه :


پوست هويج را تراشيده آنرا رنده کنيد . سپس بکمک سفيده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هويج را جداگانه در آبجوش بپزيد .


نيم پخت که شد در شکر بريزيد و بپزيد . کمي بيشتر که پخته شد بآن وانيل و گلاب زده دو سه جوش که زد . برداريد و 24 ساعت بعد در ظرف بريزيد و از آن در جائي سرد محافظت کنيد .


بیشتر بخوانید  ۲۰ گام برای تهیه رب انار سالم و مقوی در منزل + عکس
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *