طرز تهیه مربای سیب
مربای سیب نوعی مربا است که از سیب، شکر و آب تهیه می شود. مربای سیب یکی از محبوب ترین مرباها در جهان است و به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو می شود.
مواد لازم
* سیب: 1 کیلوگرم
* شکر: 700 گرم
* آب لیمو ترش: 3 قاشق غذاخوری
* زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
* گلاب: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. سیب ها را بشویید و هسته و قسمت های اضافی آن ها را جدا کنید. سپس آن ها را به صورت حبه ای خرد کنید.
2. شکر و آب لیمو ترش را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
3. سیب های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی بپزند.
4. پس از اینکه سیب ها نرم شدند، زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.
5. اجازه دهید مربا به مدت 20-30 دقیقه دیگر بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.
6. سپس مربا را از روی حرارت بردارید و در ظرف های مناسب بریزید.
نکات
* برای تهیه مربای سیب می توانید از سیب های زرد، قرمز یا سبز استفاده کنید.
* اگر از سیب های ترش استفاده می کنید، مقدار آب لیمو ترش را افزایش دهید.
* برای اینکه مربا خوشرنگ تر شود، می توانید از سیب های گلاب یا سیب های زرد استفاده کنید.
* برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، می توانید یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه به آن اضافه کنید.
روش نگهداری
مربای سیب را می توانید در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. در یخچال مربا به مدت 1 ماه و در فریزر به مدت 6 ماه قابل نگهداری است.