مواد لازم :
زرد آلو 1000 گرم
شكر 500 گرم
آهك قدري
هل قدري
گلاب 2 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهيه :
آب را جوش آورده آلوزرد ها را در آن ريخته پوستش را بکنيد . مواظب باشيد دمش کنده نشود ، سپس قدري آهک در آب سرد ريخته و همش بزنيد . همينکه ته نشين شد ، آب زلالش را صاف کرده روي آلو زرد بريزيد و بگذاريد يکساعت بماند .
سپس آهک را دور ريخته روي آلوها آب شيرين بريزيد و دو سه بار بشوئيد ولي مواظب باشيد صدمه اي بآلوها نرسد . چرک شکر را باسفيده تخم مرغ گرفته ، صافش نمائيد ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بريزيد و روي آتش ملايم بجوشانيد .
همينکه شکر کمي قوام گرفت ، قدري هل و گلاب به آن مخلوط کرده يک جوش که زد برش داريد .