این سیب زمینی که در یک رستوران نیویورک پخته می شود ، در نمک فصلی و روغن ترافل خیسانده شده و در کره خلوص غاز سرخ می شود. سپس پودر طلای 23 عیار را بپاشید و با پنیر و ادویه از یک سس غلیظ سرو کنید. قیمت هر بشقاب این غذا 200 دلار است. منبع: فاررو
این سیب زمینی که در یک رستوران نیویورک پخته می شود ، در نمک فصلی و روغن ترافل خیسانده شده و در کره خلوص غاز سرخ می شود. سپس پودر طلای 23 عیار را بپاشید و با پنیر و ادویه از یک سس غلیظ سرو کنید. قیمت هر بشقاب این غذا 200 دلار است. منبع: فاررو