مدیریت سیل ناشی از بارندگی های اخیر در استان بوشهر



ایسنا / بوشهر استان بوشهر طی یک یا دو روز گذشته باران های خوبی را در گرما و گرمای طاقت فرسا تجربه کرده است ، بنابراین علاوه بر خوشحالی مردم و از بین بردن گرد و غبار از چهره استان ، باعث احیای مجدد استان و صرفه جویی در منابع آب سدها شده است.

مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: سیستم بارندگی اخیر استان طی دوره 40 ساله هم از نظر بارندگی و هم از نظر گسترش بی سابقه است ، بنابراین بوشهر در گذشته فقط 4 بار بوده و بارندگی در تیر ماه بسیار محدود بوده است.

علی محمدی ادامه داد: متوسط ​​بارندگی در این سیستم 11 میلی متر بود ، بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه های جنگل های بارانی جره بالا واقع در دشتستان با سرعت 55 میلی متر و عسلویه با سرعت 61.5 میلی متر ثبت شد.

وی افزود: بیشترین حجم سیلاب مربوط به رودخانه مند با حجم جریان 40 میلیون متر مکعب و رودخانه دالکی با حجم جریان 22 میلیون متر مکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر گفت: به عبارت دیگر ، میزان کل ورودی و خروجی رودخانه های استان در سیستم آب باران اخیر 66 میلیون متر مکعب معادل 8 درصد کل جریان رودخانه های استان اصلی است. (معادل 795 میلیون متر). مکعب) امسال

محمدی افزود: از 66 میلیون متر مکعب رواناب حاصل از بارندگی در استان و استان های همجوار ، 60 میلیون متر مکعب در پشت سدها ذخیره می شود ، افق های آب زیرزمینی را تغذیه می کند ، تالاب ها را تغذیه می کند و وارد شبکه های آبیاری در حومه می شود. و او مهار شد.

بیشتر بخوانید  رولت خامه ای بدون فر دسری خوشمزه و آسان! | طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر +ویدیو

وی در مورد تأثیر بارندگی بر ذخیره سدها و سایر سازه های آبی استان و همچنین توزیع فضایی آنها خاطرنشان کرد: سد رئیسعلی 4 میلیون متر مکعب آب برداشت. علاوه بر این ، آب به شبکه های آبیاری دالکی ، آبپکش ، کل ، اهرم و همچنین از طریق ایستگاه های پمپاژ ساخته شده در منطقه رودخانه های شاهپور ، دالکی و هیلا در طی این سیلاب توزیع می شود.

محمدی گفت: این باران ها همچنین تأثیر قابل توجهی در تغذیه مصنوعی در مناطق مختلف استان از جمله آردو ، تنگ رود و لاور دارند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر با توجه به اینکه بیشتر منابع آب آشامیدنی بوشهر از استان های همجوار تأمین می شود ، گفت: این بارندگی ها باعث افزایش حجم سد کوثر در استان کهکیلویه و بویراحمد شده که یکی از این مناطق است. منابع اصلی تأمین آب آشامیدنی در استان. بوشهر دنبال کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای بوشهر ، وی اظهار داشت: متوسط ​​بارندگی استان در سال آبی جاری 207 میلی متر و نسبت به سال گذشته بوده و همان میانگین بلند مدت 45 و 17 درصد کاهش یافته است ، به ترتیب.

انتهای پیام

.

دیدگاهتان را بنویسید