داریوش جوداکی روز سه شنبه در مصاحبه اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: علی رغم ممنوعیت پرورش مرغ زنده و ذبح ، شاهد افزایش تعداد مرغ از استان هستیم.
وی گفت: همچنین به دلیل اختلال در تهیه گوشت مرغ ، قطع آن تا اطلاع ثانوی در کشتارگاه ممنوع است اما برخی از رستوران ها مجوز قطع گوشت مرغ را دارند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان افزود: وی مرغ را از جهاد کشاورزی تهیه و در صنعت ، معدن و تجارت توزیع كرده و در نهاد شبه قضایی مجازات با متخلفان برخورد می كند.
یوداکی افزود: براساس این گزارش و اعلام جهاد کشاورزی ، این استان طی چند روز آینده همچنان با كمبود گوشت مرغ و مشكل در عرضه آن روبرو است ، در حالی كه متعهد شده است اتحادیه مرغداران مرغ را تحویل دهد مرغ لازم از استان “
وی گفت: به دلیل کمبود مرغ ، شاهد افزایش موارد تخلف از جمله توزیع آفلاین و گرانی هستیم که برای متخلفان تشکیل شده و سهمیه برخی توزیع کنندگان نیز کاهش یافته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: مرغ زنده باید با قیمت هر کیلو 17 هزار و 100 تن در اختیار کشتارگاه قرار بگیرد و در نهایت با قیمت 24 هزار و 900 تن به دست مصرف کننده برسد اما اکنون شاهد عرضه 35 هزار تن هستیم برای کیلوگرم Са.
جودکی گفت: پس از شعله ور شدن بازار مرغ و تلاش بیشتر برای تأمین مرغ گرم ، جلسات شبانه با مسئولان استانی در صنعت ، معدن و تجارت همدان در جریان است و تصمیمات لازم برای تهیه و کشتار مرغ در حال اتخاذ است.
روزانه 60 تا 70 تن گوشت مرغ در شهر همدان توزیع می شود.