مدگوگه یک خوراکی خیلی خوشمزه و مقویه | طرز تهیه مدگوگه خانگی +ویدئو


طرز تهیه مدگوگه خانگی

 

مدگوگه یک خوراکی سنتی و مقوی است که از خرما و کنجد تهیه می شود. این خوراکی سرشار از انرژی و فیبر است و می تواند به عنوان یک میان وعده سالم و یا صبحانه کامل مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

* 1 کیلوگرم خرما (بدون شیره، مانند خرمای دیری یا زاهدی)

* 2 لیوان کنجد تفت خورده

* روغن کنجد (به مقدار لازم)

طرز تهیه:

1. هسته خرماها را جدا کنید.

2. خرماها را به همراه کنجد تفت خورده در غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و تا زمانی که به یک خمیر یکدست تبدیل شوند، مخلوط کنید.

3. از خمیر به دست آمده به اندازه دلخواه بردارید و به شکل توپ یا مستطیل در بیاورید.

4. مدگوگه ها را در روغن کنجد بغلتانید تا سطح آنها به طور کامل آغشته به روغن شود.

نکات:

* می توانید به جای کنجد تفت خورده از پودر کنجد نیز استفاده کنید.

* برای تنوع بیشتر می توانید به مدگوگه خود گردو، بادام یا پسته نیز اضافه کنید.

* مدگوگه را می توانید در یخچال نگهداری کنید و تا یک ماه میل کنید.

کنجد بار:

کنجد بار یک میان وعده سالم و خوشمزه است که از کنجد، شیره انگور یا خرما و ارده تهیه می شود. این خوراکی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است و می تواند به عنوان یک منبع انرژی سریع و مفید مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

* 1 لیوان کنجد

* 1/3 پیمانه شیره انگور یا خرما

* 1 قاشق غذاخوری ارده

* 1 قاشق چای خوری پودر هل

* مغز یجات دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه:

1. کنجد را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد و عطر آن آزاد شود.

بیشتر بخوانید  تسهیلات قرض‌الحسنه به این افراد پرداخت می‌شود

2. کنجد تفت خورده، شیره انگور یا خرما، ارده و پودر هل را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به یک خمیر یکدست تبدیل شوند، مخلوط کنید.

3. مغز یجات دلخواه خود را به خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

4. خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید و با وردنه آن را صاف کنید.

5. کنجد بار را به قطعات دلخواه برش بزنید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

* می توانید از شیره خرما به جای شیره انگور استفاده کنید.

* برای طعم و عطر قوی تر، می توانید از پودر دارچین یا پودر زنجبیل نیز استفاده کنید.

* کنجد بار را می توانید در ظرف در دار در یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید