مدت زمان نگهداری گوشت در فریزر به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
نوع گوشت: گوشت قرمز، سفید، چرخکرده یا تکهای
دمای فریزر: هرچه دما پایینتر باشد، گوشت طولانیتر سالم میماند.
روش بستهبندی: استفاده از بستهبندیهای محکم و بدون هوا، ماندگاری را افزایش میدهد.
کیفیت اولیه گوشت: گوشتی که تازهتر و با کیفیتتر باشد، مدت بیشتری در فریزر سالم میماند.
به طور کلی، میتوان مدت زمان نگهداری برخی از انواع گوشت را به شرح زیر بیان کرد:
گوشت قرمز (گوسفند، گاو): 6 تا 12 ماه
گوشت مرغ و بوقلمون: 9 تا 12 ماه
گوشت چرخکرده: 2 تا 3 ماه