مدت زمان لازم برای آب پز کردن یک تخم مرغ ایده آل + ویدیو


به گزارش سایت طلا، در این ویدیو میزان حرارت دادن تخم مرغ آبپز را بر اساس سلیقه نشان داده ایم. زرده تخم مرغ بعد از گذشت ۶ دقیقه جوشیدن در آب عسلی می‌شود.


همانطور در تصویر مشاهده می‌کنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانی‌تر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم می‌شود.

ناگفته نماند توصیه کارشناسان تغذیه این است که جهت جلوگیری از احتمال ویروسی بودن زرده آن را در حالت عسلی میل نکنید و بهتر است کامل سفت باشد.

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید


بیشتر بخوانید  سرزمین فرصت‌ها؛ میزبان بزرگ‌ترین جمعیت در سن کار جهان

دیدگاهتان را بنویسید