محمد پیمان: دولت شهر نباید به فکر توسعه سازمانی باشد


ایسنا / خراسان رضوی شهردار سابق مشهد خطاب به آینده مدیریت شهری مشهد گفت: بهتر است دوستان به توسعه سازمانی فکر نکنند و با مکانیزمی برای برون سپاری و استفاده از خدمات بخش خصوصی شهر را مدیریت کنند که این هم بهتر است و اقتصادی تر ”

محمد پیمان در گفت وگو با ایسنا اظهار داشت: مهمترین تصمیم اولیه شورای شهر انتخاب شهردار است. بنابراین ، معیارهای مهم این انتخاب باید به درستی در نظر گرفته شوند.

وی در مورد ویژگی های شهردار گفت: اولین ویژگی مسئله آموزش است. این بدان معناست که در کلانشهرها ، به ویژه در مشهد مقدس ، به دلیل وسعت مشکلات آن ، شهردارانی که در برنامه ریزی شهری شرکت می کنند و برنامه هایی را اجرا می کنند ، باید کاملاً با برنامه ریزی شهری ، برنامه ریزی شهری و مناطق مشابه آموزش و پرورش و ، البته ، این لازم است. علاوه بر این ، آنها در مناطق مربوط به امور شهرداری تحصیل کردند.

پیمان افزود: بنابراین کسانی که از فعالیت های شهرداری ، برنامه ریزی شهری و برنامه ریزی شهری و نگاه منظم و استراتژیک آگاهی کامل دارند ، گزینه مناسبی برای سمت شهردار هستند.

شهردار سابق مشهد تجربه را دومین ویژگی ضروری دانست و تصریح کرد: طبیعتاً افراد کم تجربه و تجربه نامربوط به هیچ وجه برای این سمت مناسب نیستند. می توان گفت که این در دوره هایی از گذشته شهرداری اتفاق افتاده است. بله ، اگر شهردار را فقط برای غلبه بر شرایط موجود انتخاب کنیم و موضوع توسعه شهر و اجرای تغییرات و تحولات مورد توجه قرار نگیرد ، می توان از این طریق انتخابات را انجام داد.

وی ادامه داد: اما اگر تلاش کنیم از کمترین فرصت ها استفاده کنیم و تغییری ایجاد کنیم ، باید شخصی انتخاب شود که حداقل 15 سال سابقه کار مرتبط داشته باشد. این موقعیت در یک شهر مهم مانند مشهد با توجه به تجربه تعیین نمی شود. فردی با تجربه بالا باید انتخاب شود تا از تجربه ارزشمند خود برای ایجاد تغییر و تسریع رشد استفاده کند.

پیمان با تأکید بر اینکه “ماهیت کار شهرداری با سایر موضوعات بسیار متفاوت است” ، گفت: “مدیریت این کار به دلیل تنوع ، گستردگی و پیچیدگی آن چنان دشوار است که اگر مردم از آن آگاهی نداشته باشند ، هم خودشان و هم مجموعه. “آنها نگران هستند. همچنین ، آشنایی با قوانین آیین نامه های شهرداری و برنامه ریزی شهری باید در این تجربه گنجانده شود.

بیشتر بخوانید  جدیدترین خبر از اجاره بها در بازار مسکن

شهردار سابق مشهد با بیان اینکه “س thirdال سوم این است که چگونه می توان به این فرد در جامعه حرفه ای و جامعه نگاه کرد” ، خاطرنشان کرد: اینکه فردی که به عنوان شهردار آینده انتخاب می شود بسیار حرفه ای و عمومی باشد بسیار مهم است. غریبه ها فرصتی عالی را برای جلب اعتماد متخصصان و متخصصان و همچنین مردم از دست می دهند.

وی در مورد معیار دیگری برای انتخاب شهردار توضیح داد: هرچه این فرد دارای نگاه و نگرش سیستماتیک و برنامه ای باشد ، می تواند موفقیت بیشتری در موضوع شهرداری به دست آورد. در عین حال ، این نگرش باید جامع ، کلان و امیدوار کننده باشد و این مسئله یکی از ابزارهای مدیریت پدیده ای پیچیده و پویا مانند شهر است.

پیمان با بیان اینکه “لازمه مدیریت صحیح شهر شناخت آن است” ، تأکید کرد: لازم است شهروند محلی این شهر باشید و تا حدود زیادی خصوصیات شهر مشهد و شهروندان آن را بدانید.

ساماندهی اقتصاد شهر و مناطق آسیب دیده از اولویت های معاینه پزشکی است

شهردار سابق مشهد که از نظر آن موضوعات باید در اولویت شهردار آینده باشد ، گفت: 70 درصد اقتصاد مشهد متکی به خدمات است. در حال حاضر ، به دلیل شرایط کرونر ، این قسمت از اقتصاد شهر به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. اولین مسئله ای که مدیران شهری آینده باید به آن بپردازند ، سازماندهی مجدد اقتصاد شهر و مناطق تحت تأثیر تاج است. فعال کردن این بخش از اقتصاد شهر ، نشاط و پویایی را بازیابی می کند و علاوه بر این راهی برای تأمین درآمد شهرداری ایجاد می کند.

کاهش سرمایه گذاری در دو دوره گذشته شهرداری

بیشتر بخوانید  طالبان پایان جنگ در افغانستان را اعلام کرده اند

پیمان با تأکید بر اینکه “سرمایه گذاری در دو دوره گذشته شهرداری متوقف شده یا کاهش چشمگیری داشته است” ، تأکید کرد: “سرمایه باید از این رکود و رکود خارج شود. زیرا چاره ای جز استفاده از منابع و سرمایه گذاری در مناطق مختلف برای تقویت اقتصاد شهر نداریم. به نظر من یکی از اولویت های شورا و شهردار تمرکز بر اقتصاد شهر است.

شهردار سابق مشهد سکونتگاه های غیررسمی را مسئله مهم دیگری دانست و اظهار داشت: در خصوص بهبود شرایط زندگی از جمله نظافت ، کارهای ساختمانی ، خدمات زیربنایی و … مواردی اتفاق افتاده است اما در رابطه با موضوعات مربوط به سکونتگاه های غیررسمی از جمله اصلاح معبر و بی ثباتی ساختمان ، هنوز کسی آن را جدی نگرفته است.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت مردم ساکن در این ساختمان های ضد بشری و ناپایدار در معابر باریک مشکلات متعددی را برای ساکنان آن ایجاد کرده است که باید رفع شود. همچنین در مناطق شهری ، از جمله روستاهایی که به طور بی رویه توسعه می یابند ، سکونتگاه هایی وجود دارد. این مناطق همچنین در آینده سکونتگاه های غیر رسمی در نظر گرفته خواهند شد که بر روی شهر قرار خواهد گرفت.

به گفته پیمان ، مشکلاتی مانند ترافیک ، آلودگی هوا ، توسعه مداوم حمل و نقل عمومی و سایر مشکلات. موارد مهم دیگری نیز وجود دارد که بودجه باید در اولویت مدیریت آینده شهر باشد.

شهردار سابق مشهد با اشاره به اینکه “در حال حاضر اتفاقات و امتیازات خوبی در شهر رخ می دهد” ، گفت: مدیران آینده باید برای این دارایی ها ارزش قائل شوند و از آنها محافظت کنند. ادامه کار سخت و نظم و نظافت شهر و شکوفایی و خوشبختی مستقر در شهر از نکات مهمی است که باید به آنها پرداخته شود.

وی با توصیه به مدیران آینده مشهد تأکید کرد: بهتر است دوستان به فکر توسعه سازمانی نباشند و با مکانیزمی برای برون سپاری و استفاده از خدمات ظرفیت بخش خصوصی که هم بهتر و هم اقتصادی هستند ، شهر را مدیریت کنند. همچنین ، توسعه فعالیت ها به صورت مکانیزه و استفاده از فن آوری های جدید در تمام جنبه های زندگی شهری ، به ویژه در وظایف شهرداری ، از دیگر توصیه های من است.

بیشتر بخوانید  آمادگی انصارالله یمن برای مبادله زندانیان سعودی با اسرای فلسطینی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

پیمان نگاه عمیق به ثبات درآمدهای شهرداری و همچنین حفظ ، توسعه و تقویت سرمایه اجتماعی در حاکمیت شهری با فرهنگ سازی و تعامل با مردم را از دیگر توصیه های اصلی خود به شهردار آینده عنوان کرد.

افزایش سرمایه اجتماعی بزرگترین عنصر و عامل موفقیت در حاکمیت شهری است

شهردار سابق مشهد ادامه داد: مدیران باید افراد را در تصمیم گیری و تصمیم گیری مشارکت داده و روابط موثری بین خود و شهروندان ایجاد کنند. زیرا بزرگترین عنصر و عامل موفقیت در حاکمیت شهری افزایش سرمایه اجتماعی است.

وی با بیان اینکه “شفافیت و پاسخگویی مدیران شهری می تواند در ایجاد این اعتماد بسیار مثر باشد” ، گفت: “شفافیت و احترام به شهروندان بسیار مهم است و متأسفانه ما در سیستم برنامه ریزی شهری از این نظر کمی ضعیف هستیم ؛ کار اداری افراد در این بخش بسیار طولانی ، فرسایشی و آزار دهنده است ، که به طور طبیعی شکل گیری ارتباط موثر بین مدیران و شهروندان را مختل می کند.

پیمان در پایان خاطرنشان کرد: خدمات صادقانه و بدون رنگ و وابستگی که به سیاسی سازی ، طبقه بندی و فرقه گرایی تبدیل نمی شود ، مسئله مهم دیگری است که مدیران آینده باید به آن بپردازند. امیدواریم که آنها بتوانند این عدم تعادل را در شهر برطرف کنند تا مشهد به شهری یکپارچه و آباد تبدیل شود.

وی افزود: همچنین امیدواریم با جذب اکثریت مردم ، سازمان های مردم نهاد و سازمان های فرهنگی و اجتماعی برای توسعه همکاری در زمینه های مختلف علمی ، هنری ، فرهنگی و غیره ، این شهر دچار تغییرات اساسی شود و علاوه بر ارائه خدمات ، ایجاد طراوت در شهر.

محمد پیمان برای سومین دوره شورای شهرداری مشهد به عنوان شهردار انتخاب شد و از مه 2007 تا سپتامبر 2013 به عنوان شهردار مشهد فعال بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید