محمد سرور رجایی نیز با ولیعهد رفت



محمد سرور رجایی نویسنده و شاعر افغان در 52 سالگی و پس از بیماری کرونر قلب درگذشت.

به گزارش ایسنا ، محمد سرور رجایی ، نویسنده ، پژوهشگر و شاعر افغانستانی مقیم ایران ، صبح امروز (پنجشنبه 7 اوت) در بیمارستان به دلیل عوارض بیماری کرونر قلب درگذشت. وی حدود یک هفته پیش در بیمارستان میلاد تهران بستری بود.

محمد سرور رجایی در سال 1969 در کابل متولد شد و در سال 1373 به ایران مهاجرت کرد. فعالیت وی در خانه ادبیات افغانستان و خدمات شعر و داستان افغانستان در زمینه هنر از جمله کارهای وی است. از جمله آثار منتشر شده وی می توان به “گلهای باغ در کابل” (مجموعه شعر کودکانه) و “در آغوش قلبها” (مجموعه شعر و خاطرات) اشاره کرد.

وی با معرفی ناشر کتاب محمد سرور راجی گفت: رجایی 20 سال آخر عمر خود را صرف جمع آوری اطلاعات و خاطرات مربوط به شهدای ایرانی از جهاد افغانستان و شهدای افغانستان از بقعه متبرکه کرده است.

“از دشت های لیلی تا جزیره ماجون” خاطرات سربازان افغان از دفاع مقدس ، “مأموریت به سوی خدا” از امام خمینی دوست است.

خاطرات شهید دکتر سید علی شاه موسوی گردیزی ، یکی از فرماندهان جهادی در افغانستان که توسط عوامل داعش ترور شد ، محصول دیگر تلاش های محمد سرور راجی است که به زودی منتشر خواهد شد. انتشار مجله باغ برای کودکان افغان نیز از دیگر فعالیت های وی در این سال ها است.

رجایی عضو دفتر تحقیقات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و عضو هیئت تحریریه مجلات سوره و راه بود. وی ده ها مقاله و گزارش در مورد روابط فرهنگی ایران و افغانستان نوشته است. “او همچنین دبیر جشنواره قند پارسی ، جشنواره خانه ادبیات در افغانستان بود.”

بیشتر بخوانید  ایران در رتبه بندی قدرت FIBA ​​/ استرالیا در رتبه دوازدهم قرار دارد

خانه ادبیات افغانستان نیز پس از مرگ محمد سرور راجی نوشت:

“من گفتم کاگانی باید برای من متاسف شود
متأسفانه ، من اکنون ترحم کاگانی شده ام

همکار خانوادگی خانه ادبیات افغانستان در تهران ، محمدصور رجایی برای شما و دیگر همکاران و جامعه ادبی و فرهنگی کشور!

مرگ یک کبوتر پایان پرواز نیست

در میان ناباوری وی ، خبر درگذشت محمد سرور رجائی ، شاعر ، نویسنده و فعال فرهنگی ، عضو هیئت مدیره و معاون مدیر خانه ادبیات افغانستان ، به دلیل بیماری عروق کرونر قلب مانند ریختن بقایایی در قلب قلب وی بود. همکاران و دوستان
هر لحظه ای که از زندگی کوتاه این دوست دیرینه ما در پی فعالیت های فرهنگی می گذرد ، خاطراتی از خود به یادگار گذاشته است که نمایانگر فراز و نشیب های زندگی فرهنگی ما در دنیای مهاجرت است.
ما عمیقاً به تمام اعضای خانه ادبیات افغانستان ، اهالی فرهنگ ، هنر و ادبیات افغانستان و ایران ، خانواده و دوستان وی تسلیت می گوییم و برای او روح شاد آرزومندیم. “یاد او همیشه با ماست.”

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید