طبق گزارش ها گزارشگر بیشتر به نقل از پزشکی اکسپرس ، بیماری های قلبی عروقی هنوز هم مهمترین علت مرگ و میر است صلح این در سراسر جهان است و می توان با تغییر عوامل رفتاری مانند رژیم غذایی ناسالم ، عدم تحرک بدنی و استفاده از سیگار و الکل ، خطر را کاهش داد.
از جانب این کشور محققان بر این باورند که نشانگرهای زیستی که گزینه های سبک زندگی را با هم ادغام می کنند می توانند به شناسایی افراد پرخطر کمک کنند و در ارزیابی رویکردهای درمانی ، جلوگیری از عوارض و تأخیر در مرگ مفید باشند.
در میان نشانگرهای زیستی رژیم غذایی ، اسیدهای چرب وجود دارد که به وضوح با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ همراه است. صلح آنها به دلایلی به هم متصل شده اند. این اسیدهای چرب شامل امگا 3 ، EPA و DHA است که به طور معمول در ماهی هایی مانند قزل آلا یافت می شود. بجز و شاه ماهی پیدا شد. مکمل های امگا 3 مانند روغن ماهی و مکمل های جلبک دریایی نیز موجود هستند.
طبق گزارشی در سال 2018 که شامل 2500 شرکت کننده بود که به طور متوسط 7.3 سال دنبال می شدند ، سطح پایه EPA + DHA که شاخص امگا 3 در نظر گرفته می شود ، به دلایلی به طور قابل توجهی با خطر مرگ ارتباط داشت.
در حقیقت ، افرادی که بالاترین میزان امگا 3 را دارند 33 درصد کمتر از افراد با کمترین میزان امگا 3 می میرند.
اندازه امگا 3 ، اندازه جیری سطح EPA و DHA غشاها این یک گلبول قرمز است که وضعیت امگا 3 را نشان می دهد. شاخص بهینه امگا 3 8٪ یا بالاتر ، متوسط امگا 3 بین 4٪ تا 8٪ و شاخص امگا 3 پایین 4٪ یا کمتر است. شاخص امگا 3 خطر مرگ زودرس را به میزان قابل توجهی کمتر از 4 درصد کاهش می دهد.
«مایکل مک برنی»، رئیس تیم تحقیقاتی ، در این مربوط به وی گفت: “جالب است بدانید که در ژاپن که میانگین شاخص امگا 3 بیش از 8٪ است ، امید به زندگی در حدود 5 سال بیشتر از ایالات متحده است که میانگین امگا 3 حدود 5٪ است.” . از جانب این کشور“در حقیقت ، غذاهایی که امگا 3 را تغییر می دهند می توانند به افزایش امید به زندگی کمک کنند.”