به گزارش ایرنا، باستان شناسان شبکه بزرگراهی با قدمت 4500 سال را در عربستان سعودی کاوش کردند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی لایو ساینس، باستان شناسان در شمال غربی عربستان سعودی خیابان هایی با قدمت 4500 ساله را کشف کردند که توسط مقبره های باستانی احاطه شده بودند. به گفته محققان، این خیابان ها که طولانی ترین آنها 170 کیلومتر است، سکونتگاه ها را به هم متصل کرده و نوعی شبکه باستانی بزرگراه ها را تشکیل می دادند.
به گفته متیو دالتون، محقق دانشگاه استرالیای غربی و نویسنده اصلی این مطالعه، از سنگ های قرمز برای علامت گذاری برخی از این خیابان ها استفاده شده است، اما بیشتر آنها پس از ایجاد رد پای مردمان باستانی و سم حیوانات اهلی آنها راه را هموار کرده است. . انجام داد. شواهدی از این نوع گذر در جنوب عربستان و یمن وجود دارد.
این گذرگاههای باستانی سفرهای طولانی را آسانتر میکرد. دالتون گفت: «مردم حداقل 530 کیلومتر از شمال به جنوب را طی کرده اند.
دالتون گفت: «هیچ اطلاعاتی در مورد مراسمی که در این مقبره ها یا مقبره ها برگزار می شود، وجود ندارد. اسکلت های داخل مقبره ها در وضعیت نامناسبی قرار دارند و برخی از این مقبره ها به غارت رفته اند، اما می توان گفت که از آنها برای یادبود مردگان استفاده می شده است.
تقریباً همزمان با ساخت این گورستان ها، مصریان باستان اهرام ساختند. در همین حال، تمدن های متعددی از بین النهرین تا شمال عربستان سعودی شکوفا شدند و شهرها را ساختند و معابد هرمی مانندی به نام زیگورات ساختند. دالتون معتقد است که با وجود رشد و شکوفایی فرهنگ ها در مصر و بین النهرین، مردم عربستان از همسایگان خود برای ساختن گورستان و مقبره های اطراف الهام نمی گرفتند. وی معتقد است که ساخت این سازمان ایده مردم بومی بوده است زیرا مردم عربستان هزاران سال قبل از ساخت اهرام در مصر ساختمان های سنگی بزرگی ساخته اند.
جزئیات بیشتر در هولوسن منتشر شده است.