به گفته خبرنگار دادگاه آژانس تسنیم، علی مویدی امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با موقعیت چندجانبه و فراملی تاسیس شد و دارای 26 عضو است که بر اساس فرمان مقام معظم رهبری موفق به ایجاد قوانین ، مقررات و قوانین شده اند. . در طول جنگ اقتصادی ، طی سه سال گذشته ، دیواری محکم ساخته است تا قاچاق کالاهای اساسی ما را به سایر کشورها محدود کند و از طریق اقدامات پیشگیرانه و همچنین اقدامات متقابل به موفقیت بزرگی دست یابد.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز پس از بهره برداری از این نیروگاه به عنوان موفقیت چند سال اخیر در کاهش قاچاق سوخت ادامه داد و گفت: در گذشته سوخت ما یارانه بود و سازوکار زیادی وجود نداشت برای نظارت بر روند تولید با تلاش کارخانه و وزارت نفت و سازمان های مختلف ، این روند در چرخه سیستم است و اکنون شاهد نشت سوخت کمتری هستیم و در دو تا سه سال گذشته 14 میلیارد لیتر سوخت مصرف شده است. ذخیره.
6 میلیارد دلار پس انداز دولت از ثبت تلفن همراه
وی با اشاره به ثبت تلفن های همراه گفت: در طول سال 12 میلیون دستگاه چرخان در بازار تلفن همراه وجود داشت و قبل از ثبت نام 90 درصد تلفن های همراه قاچاق بود. اما با رجیستری می بینیم که حتی امکان فعال سازی یک گوشی قاچاق وجود ندارد که این باعث صرفه جویی 6 میلیارد دلاری در دولت شده است.
مویدی تأکید کرد: بحث جلوگیری از قاچاق کالاهای خارجی ، پوشاک و تلفن های همراه که باید با کمک آژانس ها و همچنین دستورات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور ثبت شود ، موفقیت خوبی داشت. ما همچنین ضربه سنگینی به قاچاقچیان باند و مافیا زده ایم و 164 پرونده مهم در سطح ملی تشکیل شده است.
لوازم خانگی خارجی از مرز وارد می شود
مویدی در مورد موجود بودن لوازم خانگی خارجی در بازار ضمن واردات آنها گفت: لوازم خانگی خارجی تا سال 1997 که قانون منع واردات لوازم خانگی ابلاغ شد ، وارد کشور می شد و اکنون تولید لوازم خانگی در کشور حدود 60. “نیازهای جامعه را تأمین می کند. سایر نیازها باید از منابع دیگر تأمین شود. این موارد شامل معافیت برای ساکنان مرز و تجارت مرزی است. این مجوز برای تأمین نیازهای مادی و خانگی آنها و بخش کمی از کالاهای خارجی در اختیار شما قرار می گیرد. بازار به دلیل این معافیت ها است.
برای واردات کالاهای خارجی 6 میلیارد دلار به مرزنشینان آزاد بدهید
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 6 میلیارد دلار معافیت به مرزنشینان تعلق می گیرد و اگر یک و نیم میلیارد دلار تجهیزات خارجی باشد ، این خیلی نیست.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: این وضعیت تا ساماندهی وضعیت تجارت مرزنشینان ادامه خواهد داشت. در این راستا ، ما برنامه ای برای ساماندهی بازارهای مرزی و تجارت در مرزبانان در نظر گرفته ایم و در صورت تصویب دولت ، دیگر پدیده هایی مانند مرغ مگس خوار و تالن نخواهیم داشت كه در آن حقوق دولت ، مرزبانان و بازرگانان فراهم خواهد شد.
چه بر سر معدنچیان قاچاق آمده است؟
خبرنگار تسنیم در مورد سرنوشت معدنچیانی که توسط سازمان تعزیرات حکومتی قاچاق و مصادره وارد کشور شده اند ، س askedال کرد. در ابتدا ، شایسته ، معاون وکیل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، گفت: سیستم ، قانون و ما هیچ قانونی برای استفاده از ارزهای رمزپایه و تولید ارزهای رمزپایه نداریم. بنابراین ، کابینه وزیران ، اعم از دستگاه های قاچاق یا غیرقانونی ، با صدور فرمانی مجوزهای لازم در زمینه برق ، سکوت ، استانداردها و … را مشخص کرد. بعد از اعلامیه ، سوال اصلی این بود که آیا ما ماینر وارد کرده ایم یا همه آنها قاچاق هستند؟ تأیید شده است که تعدادی از کارگران معدن وارد کشور شده و تحت گروه کالاهای گمرکی مانند رایانه مورد استفاده و فروش قرار می گیرند.
وی افزود: ما مجموعه یافته های معدنچیان در مورد قاچاق را مورد مطالعه قرار داده ایم و در مواردی كه قبل از تصمیم كابینه اول باز شده بود ، تصمیم دیگری نیز توسط هیئت دولت اتخاذ شده است. توافق شد كه آنچه تحت نظارت گمرك وارد شده است ، شمارش شود و آنها همچنین با اعلام خود در سیستم وزارت صمت و پرداخت عوارض و مالیات های كشور ، از مجازات قاچاق تبرئه شدند.
شایسته تاکید کرد: تأکید می کنم که زمان این آیین نامه گذشته است و ما پرونده نوجوانان در این مصوبه نداریم. ما اجازه کابینه را داریم. شخصی که وارد معدنچی شود و مجوز دریافت کند از قاچاق خارج است. اکنون بیش از 60،000 معدنچی قاچاق داریم که باید شناسایی شوند.
مویدی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: این ستاد اولین ارگانی بود که برای ساماندهی کارگران معدن برای داشتن مقررات تجارت سالم گام برداشت.
وی تأکید کرد: هر کاری که ما در زمینه های مختلف تلاش می کنیم انجام دهیم ، آنها می خواهند کالایی برای تجارت رسمی بیاورند ، برای ما دستاوردهایی به همراه دارد و هرچه به سختگیری و ایجاد موانع برسیم ، منجر به قاچاق می شود و مشکلات خاصی را به دنبال دارد.
ارز دیگر قابل قاچاق نیست
مویدی در مورد قاچاق ارز گفت: در بحث ارز بیشترین تمرکز را روی بحث پیشگیری داریم و موفقیت های خوبی در این زمینه حاصل شده است. این ارزها به اشکال مختلف و معمولاً از طریق نفوذ در دسترس معامله گران ، بازرگانان و افراد قرار داشت و امروزه این مشکل ساماندهی شده و سیستم ها تعریف شده و معامله گران باید نیازهای خود را در سیستم اعلام کرده و پس از تأیید دستگاه ها ارز مربوطه را سفارش دهند.
وی افزود: ما در این زمینه موفقیت چشمگیری کسب کرده ایم و امروز چرخه ارز در کشور فرآیندی روشن و شفاف و حسابداری و کتابداری است که مردم مانند گذشته نمی توانند به راحتی از آن سو استفاده کنند. در گذشته ما اکتشافاتی داشته ایم که در آنها افرادی محکوم شده اند و حتی تعداد کمی اعدام شده اند.
سازمان مالکیت املاک باید پشتیبانی شود
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آتش سوزی شب گذشته در انبارهای سازمان املاک ، جایی که یافته های این گیاه در آن واقع شده است ، از این سازمان خواست توسعه اعتبار ، بودجه ، آموزش و کار را به خواص را در شرایط بهتر باز نگه دارید.
از قاچاق لباس گرفته تا صادرات لباس
پس از این جلسه ، بحث هایی در مورد بیانیه چند روز پیش مبنی بر تایید کاهش 60 درصدی قاچاق لباس در کشور و رد این ادعا توسط اتحادیه تولیدکنندگان لباس ، بنا به درخواست رئیس ستاد مرکزی برای مبارزه با قاچاق کالا و کالا ارز با شیرازی. یکی از اعضای اتحادیه فروشندگان پوشاک در تهران با یک تماس تلفنی تماس گرفت و شیرازی از کاهش قابل توجه قاچاق لباس و رونق در صنعت پوشاک کشور خبر داد.
مویدی در ادامه با تأکید بر اینکه وضعیت ما در زمینه پوشاک بسیار بهبود یافته است ، گفت: در بسیاری از مجلل ترین مجتمع های تهران ، فروشندگان کالاها و پوشاک ایرانی را با مارک های خارجی می فروشند. ما تأکید می کنیم که چرخ تولید لباس در کشور متوقف نشده است. البته باید فرهنگی ایجاد شود تا مردم برند ایرانی را به برند خارجی ترجیح دهند.
حذف 12 میلیارد نخ سیگار قاچاق در بندرعباس
وی درباره قاچاق سیگار نیز گفت: ما تصمیم گرفتیم که سیگارهای قاچاق در هر صورت حذف شوند و حتی یک رشته آنها در بازار فروخته نشود. بر این اساس ، دیروز 12 میلیارد نخ سیگار را در بندرعباس از بین بردیم.
مویدی ادامه داد: 65 میلیارد نخ سیگار مورد نیاز بازار است که 60 میلیارد نخ آن در کشور تولید می شود. در گذشته ما فقط 15 تا 20 میلیارد نخ تولید می کردیم تا اینکه این تلاش به نتیجه رسید و با احداث کارخانه ها بیش از 90٪ نیاز سیگار کشور در کشور تولید می شود و فقط 10٪ آن قاچاق است که در بحث آزادسازی مرزها گنجانده شده است.
اقدامات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد فروش آنلاین کالاهای قاچاق
شایسته پس از بحث در مورد فروش کالای قاچاق در سایت های اینترنتی گفت: در فضای مجازی می توان دو نوع قاچاق را مشاهده کرد. یکی وب سایت ها و پورتال های رسمی است که با مجوز جمهوری اسلامی کار می کنند ، خوشبختانه همه ما در یک سال گذشته آنها را توجیه و آموزش داده ایم. مبنای ما ماده 13 است ، یعنی کالاهایی که باید کد رهگیری داشته باشند. در همین راستا ، ما بیش از 300 سایت را مسدود کردیم و به دادستانی اطلاع دادیم ، البته برخی از آنها پس از اصلاح اجازه کار دادیم.
وی افزود: مشکل ما در رسانه هاست که برای تجارت ایجاد می شود اما مجوز قانونی ندارد. بیشتر فروش کالاهای قاچاق در سایت ها در این رسانه ها انجام می شود که با آنها با وزارت ارتباطات صحبت می کنیم تا مکانیزمی ایجاد کنیم که از طریق آن بتوانیم این سایت ها را مدیریت کنیم. بخشی از این کار با ارسال پیامک های انبوه انجام می شود که برای این منظور با وزارت ارتباطات توافق کردیم که با اعلام ما این شماره ها را مسدود کند.
وی تأکید کرد: البته منظور ما در این زمینه نیز این است که تجارت در فضای مجازی از موانع آسیب نخواهد دید. ستاد همچنین برای برخورد سریعتر و جدی تر با سایت های مشکوک ، دستورالعمل هایی در زمینه پیشگیری تهیه کرده است که به زودی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام /