مجبوس پلو | طرز تهیه غذای عربی مجبوس مرحله به مرحله



طرز تهیه مجبوس غذای بسیار خوشمزه عربی


مجبوس یک غذای عربی است که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف به همراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. با دلگرم همراه شوید .


مجبوس پلو | طرز تهیه غذای عربی مجبوس مرحله به مرحله


آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مجبوس غذای عربی لبنانی


مواد لازم جهت تهیه مجبوس پلو


  • مرغ : ۵ تکه

  • پیاز : ۱ عدد

  • هل : ۵ عدد

  • برنج : ۵ پیمانه

  • گوجه فرنگی : ۵ عدد

  • زرد چوبه : به میزان لازم

  • فلفل : به میزان لازم

  • نمک : به میزان لازم

  • میخک : ۵ عدد درسته

  • چوب دارچین : ۲ عدد کوچک

  • زیره سبز : ۱ قاشق چای خوری

  • رازیانه : نصف قاشق چای خوری

  • تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چای خوری


طرز تهیه مجبوس پلوی خوشمزه


  1. ابتدا مرغ را برداشته داخل قابلمه بریزید، سپس ۳ عدد میخک، چوب دارچین، فلفل سیاه، هل روی آن بریزید شعله را روشن کرده، گوشت را روی حرارت قرار دهید، بعد آب به آن اضافه کنید.

  2. سپس گوجه ها را رنده کرده روی گوشت ریخته هم بزنید،

  3. زمان دهید تا گوشت خوب بجوشد و مغز پخت شود، و آب را بیشتر بریزید زیرا از باقیمانده آب گوشت برای درست کردن برنج نیز می توانید استفاده کنید، سپس مرغ را خرد کرده برای داخل برنج و کنار بگذارید.

  4. در مرحله بعد طرز تهیه مجبوس, تخم گشنیز را با رازیانه و باقی مانده میخک درون آسیاب بریزید و آن ها را با هم مخلوط و پودر نمایید، برنج را که از قبل شسته اید با آب مرغ پیمانه کرده و در روی حرارت قرار دهید، تا برنج بجوشد و آب مرغ خوب به خورد برنج برود.

  5. مرغ ها را به همراه یک قاشق از ادویه ها لابه لای برنج ریخته و دم کنید،. بعد از نیم ساعت برنج را داخل دیس بکشید. برنج آماده سرو است، روی برنج را می توانید به وسیله ذرت، گوجه فرنگی، سبزی و تکه های مرغ تزیین کنید. نوش جان.


بیشتر بخوانید :


بروسکتا یا بروشتا | طرز تهیه غذای محبوب ایتالیایی مرحله به مرحله


طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه


آرانچینی : دستور تهیه غذای محبوب ایتالیایی آرانچینی


طرز تهیه مقلوبه پلـو : غذای خوشمزه عربی و ترکیه ای


بیشتر بخوانید  طرز پخت نان تافتون

دیدگاهتان را بنویسید