مجازات اتهام زنا توسط میترا چه بود؟


در قانون مجازات اسلامی، بر اساس فقه امامیه و احکام شرعی، جرایم کیفری بر اساس مجازات های مقرر تقسیم می شوند که از جمله حدود مجازات و مجازات هایی است که قد و کیفیت آن را شرع تعریف کرده است.

شلاق / سنگسار (سنگسار) تا حد مرگ یکی از مجازات هایی است که برای جرایم شدید تعریف شده است.

در مورد خودکشی مهندس

باید بخوانید:

میترا که بر اساس تایید آزمایشگاهی باردار شد، این سال‌ها به مهندس خیانت کرد و بچه‌هایی که به دنیا آورد از صلیب شوهرش نبودند، دو موضوع قابل تحلیل و بررسی است.

  1. جنایتی که میترا مرتکب شد
  2. مجازات و تشریفات اعلام جرم میترا برای خودکشی مهندس.

قبل از بررسی پرونده، مهم است که متهم به ارتکاب چنین جرمی تا حدی که برخی از مجازات‌های شدید از جمله سنگسار شدید است، رسیدگی و بررسی و اثبات وقوع چنین جرایمی نیز شدید است.

به عنوان مثال یکی از راه ها و دلایل اثبات زنا، شهادت شاهد است، اما برای اثبات زنا با شهادت شاهد، لازم است که 4 شاهد واجد شرایط به وقوع چنین عمل مجرمانه ای شهادت دهند.


شهادت 4 شاهد در مورد چنین رفتاری به خودی خود کار ساده ای نیست، ناگفته نماند که لازم است این شهود در مورد یک چیز شهادت دهند، کوچکترین درگیری و تناقض در اظهارات شهود منجر به سقوط شهادت می شود. . و شهادت باطل است.به همین دلیل است.بیشتر روابطی که به عنوان خارج از زناشویی توصیف می شوند به جز زنای محصنه که مجازات شلاق کمتر از 100 ضربه در نظر گرفته شده است.

این توصیف این سؤال را ایجاد می کند که اگر مهندس زنده بود، پاسخ آزمایشگاه و تشخیص عقیم بودن مهندس را می توان دلیلی بر انتساب زنا به میتری دانست؟ماده 172 و 199 اقرار و شهادت را تعریف می کند. شاهد اثبات زنا بنابراین پاسخ آزمایشگاه در مورد عقیم بودن مهندس به عنوان دلیلی بر زنای میترا قابل پذیرش در دادگاه نیست.!!

ماده 211 ق.م.ا بر آن است که علم قاضی را به عنوان یکی از ادله اثبات جرم کیفری اعتبار بخشد که البته لازمه آن این است که این علم مستند به ادله و نشانه هایی باشد که مورد قبول دادگاه باشد و حقیقت را آشکار سازد. . آیا قانع کننده است که قاضی به طور قطعی میترا را به زنا* و مجازات اعدام متهم کند؟


بروز چنین سوالاتی است که باعث ایجاد چالش های قضایی و تخصصی برای وکلا می شود، آیا سابقه اشتباه و اشتباه در پاسخ به آزمون های علوم پزشکی وجود دارد یا خیر؟

کی میتونه با قاطعیت بگه جواب آزمایشگاه بدون احتمال خطا 1% ارائه میشه؟آیا با فرض 1% احتمال خطا میشه محکوم به زنا و اعدام کرد؟مهم اینه که همون

قواعد حقوقی- حقوقی که چنین رفتاری را مجازات اعدام می داند،قاعده ای به نام «دارا» وجود دارد به این معنا که اگر در وقوع رفتار شک شود حد و مجازات مقرر ساقط می شود.
پس با فرض مشکل میترا و مهندس، با فرض زنده بودن مهندس، کت و شلوار زنا (به معنای زنای متاهل = ماده 225 و 226 ق.م.ا) با چنین چالشی مواجه شد.

اما اکنون که مهندس فوت کرده علیرغم اینکه جرم عمومی است و پدر مهندس به عنوان وارث مهندس حق طرح دعوی در این مورد را دارد اما با همه موارد فوق تنها راه حل منطقی این است که صحت پاسخ آزمایشگاه را بررسی کنید طرح پرونده تعیین نسب بین فرزندان مهندس و پدربزرگ (پدر مهندس) از طریق طرح چنین دادخواستی در تبصره بعدی ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است که مسائل حقوقی دارای چالش های غیرقابل پیش بینی است لذا هدف اصلی از تهیه این گونه یادداشت ها آشنایی مخاطبان با موازین قانونی و آگاهی از این موضوع می باشد.لازم است برای امور تخصصی با کارشناسان مشورت شود.قبل از خودکشی او برای یافتن راه حل هایی مانند آزمایش مجدد، آزمایش ژنتیک و … با متخصصان مشورت کرد که از خودکشی او و وجود چنین بلاتکلیفی در زندگی فرزندانش جلوگیری می کرد.

الزام به حفظ محرمانه بودن کارفرما در کنار الزام به رساندن نتیجه تحقیقات به کارفرما در مورد مهندس دلیلی بر پرسیدن این سوال از شما مخاطبان گرامی می باشد.اگر شما وکیل پدر مهندس بودید، چه اقدامی در ابلاغ نتایج رسیدگی به پرونده به خصوص در مورد پاسخ آزمایشگاه انجام می دادید؟


بیشتر بخوانید  سیاهی چهره حاجی فیروز جنجالی شد !

دیدگاهتان را بنویسید