مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

متداول ترین روش پخت عدس پلو باخرما

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد اولیه برای 7 نفر:










برنج 1 كیلو
پیاز 2 عدد
خرما نیم كیلو
عدس 2 پیمانه
كره 5 قاشق سوپ خوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

متداول ترین روش پخت عدس پلو باخرما

عدس پلو یكی از غذاهای سنتی ایرانیست و به انواع شكل ها طبخ میشود طبخ عدس پلو با خرما یكی از متداول ترین شیوه ها در ایران است.

متداول ترین روش پخت عدس پلو باخرما

طرز تهیه:

ابتدا خرما ها را از هسته جدا كرده و كنار بگذارید .در ظرفی مناسب كره یا روغن را داغ كنید و پیازهای خرد شده را در آن خوب تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.خرماهای بدون هسته را در جداگانه در كره ریخته و خوب تفت دهید تا براق شوند.

عدس را در ظرفی جدا گانه به همراه اب و نمك آبپز كنید و پس از پخت آن را كاملا آبكشی كنید .در ظرفی برنج را به مرحله آبكشی برسانید و در آبكش ریخته با فلفل و پیاز داغ مخلوط كنید.

ته قابلمه مناسب مقداری روغن و ماده مورد علاقه برای ته دیگ(نان،خرما،سیب زمینی و …)را اضافه كنید و برنج و خرما را لایه لایه اضافه كنید یا اینكه خرما را در لایه آخر و روی برنج اضافه كنید.

نكات:

1)این نوع عدس پلو گوشت و كشمش ندارد اما اگر دوست دارید میتوانید به مواد پیازداغ اضافه اش كنید .

2)برای خوشمزه تر شدن غذا میتوانید در بین خرماها گردو بگذارید البته یادتان باشد كه گردو را از شب قبل در محلول شكر و آب بخوابانید تا نرم شود.


بیشتر بخوانید  فواید مرغ ارگانیک برای بدن و تفاوت آن با مرغ معمولی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *