به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، منشی علیرضا وی پیشتر امروز در یک برنامه تلویزیونی درباره نتایج ضعیف کشتی نسبت به کشتی آزاد در مسابقات جهانی صربستان، گفت: کشتی برای اروپایی هاست و اگر حمایت این کشورها نبود، کشتی دور هم جمع می شد. اکنون. . تاکیدی که به سورجان و بنا کردم این بود که برای موفقیت باید کشتی را بومی سازی کنیم. تعداد ثبت نام های باشگاهی آزاد چندین برابر تعداد ثبت نام در کشتی آزاد است.
برای موفقیت کشتی باید آن را بومی سازی کنیم
دبیر اضافه کرد: ریشه کشتی آزاد هزاران ساله است اما کشتی از دهه 70 وارد مسابقات شده و باید آن را بومی سازی کنیم. خوزستان، مازندران و فارس سه استانی هستند که ظرفیت کشتی دارند و اگر بخواهیم مانند کشتی آزاد باشد باید آن را بومی سازی کنیم. محمد بنا 7، 8 سال با کمک شخصی خود تیم را بزرگ کرد. برای تداوم موفقیت فرنگی باید کمیت را افزایش دهیم، به گفته محمد، تفاوت بین چرخه انتخابی فرنگی و آزاد متفاوت است و مقدار آزاد با فرنگی متفاوت است.
رئیس انجمن کشتی با اشاره به مشکل در رده های پایه گفت: در رده های پایه در باشگاه ها مشکل داریم. من با تمام مربیان ایرانی آشنا شدم.
وی با انعکاس دستاوردهای کشتی در سال های گذشته گفت: کشتی در المپیک یک طلا و یک برنز کسب کرد و گفته می شد که موفقیت آمیز بود اما اگر در المپیک قبلی بدنسازی را به درستی انجام می دادیم می توانستیم سه قهرمانی را کسب کنیم. طلا در کشتی تیمی که به محمد بنا و فدراسیون ما داده شد با مدال برنز یازدهم جهان شد که پشت سر آن مخالفت های زیادی وجود داشت. این تیم در مسابقات جهانی نروژ با چند امتیاز دوم شد.
دبیر با اشاره به نتایج کشتی در جام جهانی صربستان تصریح کرد: امسال ضعیف عمل کردیم و نتوانستیم نتایجی را که باید می گرفتیم و تیم دو نقره و یک برنز کسب کرد. محمدرضا کاملا اشتباه کرد، به او گفتم چرا میخواهی بازی را 8-0 ببری که پارسال 5-4، 6-5 بردی و او به من گفت اشتباه کردم.
ما مغازه های رنگ در صربستان را انتخاب کردیم
رئیس انجمن کشتی در ادامه با بیان اینکه محمد بنا قبل از رفتن به مسابقات قهرمانی جهان از اتاق خود در خانه کشتی خارج شد و نشان از ادامه حضورش در تیم ملی پس از مسابقات صربستان داشت، گفت: محمد بنا تمایلی به حضور نداشت. ، تیم های کشتی فرنگی علی محمدی من و حمید سوریان به او فشار زیادی آوردیم تا به هر حال در مسابقات جهانی شرکت کند. بنا خسته بود و رفتنش ربطی به سیکل نداشت فقط خسته بود.
وی افزود: بنا در صربستان به حمید سورجان گفت که من از اتاقم در خانه کشتی خارج شده ام. زنگ زدم به تهران و به بچه ها گفتم چک کنند، گفتند بله محمد بنا از اتاقش بیرون رفت و فارغ از اینکه تیم اول باشد یا گل بزند بنا می رود.
دبیر با اشاره به اینکه بحث انتخاب جانشین بنا از همین تورنمنت در صربستان شروع شد، افزود: صحبت های بنا ما را متقاعد کرد که برویم و از آنجایی که بحث انتخاب سرمربی جدید شروع شد، نظرات مربیان را گرفتیم. کارشناسان و به این نتیجه رسیدند که حسن رنگرز انتخاب شود. باید سریع انتخاب می کردیم چرا که مسابقات جهانی اسپانیا یک ماه دیگر است و قبلا هم اعلام کرده بودم هدایت تیم امید را سرمربی بزرگسالان هم برعهده خواهد داشت. روزهای 14 و 25 آبان ماه جام جهانی کشتی در آذربایجان را داریم.
ما از غیبت روس ها آسیب دیدیم
دبیر در پاسخ به اینکه نتیجه کسب شده در صربستان جزو بهترین ها نبود، گفت: نتیجه تیم در کشتی آزاد در مسابقات جهانی صربستان بهترین نتیجه ما نبود اما جزو بهترین ها بود و در 9 وزن 7 مدال کسب کردیم. . امیرمحمد یزدانی طلا گرفت، کشتی گیر ژاپنی اعتراف کرد که فقط امیرمحمد توانست او را شکست دهد.
وی افزود: تیم ملی ایران قبل از حضور ما در پنج دوره مسابقات جهانی فقط دو طلا کسب کرده بود اما در سه دوره جهانی که شرکت کردیم هفت هشت طلا گرفتیم که دو طلای آن در صربستان بود. در کشتی آزاد یازدهم و در کشتی آزاد مقام پنجم را به ما دادند، در مسابقات جهانی 2018 فقط حسن یزدانی برنز گرفت ما کجا بودیم و الان کجا هستیم؟
رئیس انجمن کشتی در پاسخ به این سوال که نبود روسیه چقدر به نایب قهرمان ما کمک کرد، تاکید کرد: در غیر این صورت اگر روس ها بودند به نفع ما بود. روسیه در سال 1997 و 1974 طلا گرفت، محمدیان مریض شد، یونس امامی با روسیه و آمریکا قهرمان شد که در این وزن دیگر می توانستند ما را ببرند، اما اگر آنها بودند روسیه می توانست دو طلای آمریکا را کسب کند.
منشی افزود: اگر روس ها می آمدند امتیاز از دست می رفت. باید 5 طلا می گرفتیم، به حریف کشتی آمریکایی یونس عیامی باختیم. از کمیته داوران پرسیدم چرا به حریف آمریکایی که تحت فشار امامی بود و به کشتی گیر ما حمله می کرد تذکر ندادند، گفت آمریکاست!
رئیس انجمن کشتی خاطرنشان کرد: روس ها راحت تر از ما آمریکایی ها را شکست دادند. چون آنها بیشتر از ما کشتی می دانند. من نمی گویم روسیه، ما اول می شویم، ما از روسیه و آمریکا عقب هستیم و در سال 2024 به آنها می رسیم و باید کار کنیم، اما با حضور روسیه آمریکا نمی تواند این همه طلا بگیرد. . با کشتی گیر آمریکایی باید برنده شویم، با شانه نمی توان امتیاز گرفت.
وی در ادامه رکورد کلی کشتی در سه دوره اخیر المپیک و جهانی را قابل قبول دانست و گفت: در سه سال گذشته 18 مدال کسب کردیم و اگر در تاریخ چنین مدال هایی کسب کرده بودیم از روسیه و روسیه جلوتر بودیم و آمریکا.
به دلیل کمک های او تیرباران شد
دبیر تیم ملی کشتی فرنگی در خصوص معیارهای انتخاب مربیان گفت: انتخاب کننده حق انتخاب همکاران خود را دارد. در فرنگی برخی مربیان با بان همدردی نکردند و در جهانی چوب او را خورد. سرمربی تیمی را انتخاب می کند که با او سازگار باشد. می گویند پژمان را با دوستم آوردم اما الان نتیجه دو سال را می بینید.
وی با بیان اینکه در انتخاب مربیان دست سرمربی را باز گذاشته است، افزود: فقط در یک مورد که پیشنهاد منصفانه ای به کمیل قاسمی داد اما قبول نکرد، یک نفر را پیشنهاد دادم و گفتم بررسی کنید. به حسن رنگرز گفته مازندرانی بازی نکن.» و سلامت اخلاقی مربی برای شما مهم است.
زمانی بود که مردم حسن یزدانی را نمی شناختند
رئیس انجمن کشتی با تاکید بر اینکه به دنبال احیای کشتی است، گفت: کشتی در ایران بسیار بزرگ است و ورزش ملی و مذهبی ماست. مانند تکواندو در کره یا جودو در ژاپن یا بسکتبال در آمریکا، ما نیز به دنبال احیای کشتی هستیم.
دبیر خاطرنشان کرد: در دهه 70 یک میلیون کشتی گیر داشتیم اما با ورود من به فدراسیون 30 هزار کشتی گیر با کارت ملی ثبت نام داشتیم. در سال 2019 که به جام جهانی قزاقستان رفتیم، خیلی ها حسن یزدانی را نمی شناختند و من از این بابت خیلی ناراحت شدم. او قهرمان المپیک ما بود اما امروز می بینید که چگونه از او استقبال می شود. الان 300 هزار کشتی گیر با کارت ملی داریم که باید به 800 هزار نفر برسد. برای افزایش کیفیت و افزایش تعداد باشگاه ها کمیت را افزایش دهید.
من وزارت ورزش را در ساخت خود می کشم
وی در ادامه درباره ساخت و سازهایی که در اردوی تیم های کشتی صورت گرفت، گفت: من مسئولیت ساخت و ساز ندارم و وزارت ورزش باید آن را بسازد. قرار است یک شرکت توسعه و تجهیز این کار را انجام دهد اما این شرکت بدهکار است و نمی تواند انجام دهد و من نمی توانم صبر کنم تا بیایند و آن را درست کنند. ما همچنان به دنبال احیای سالن کشتی هفت تیر هستیم که قلب کشتی ایران است.
منشی در خصوص صحبت های یکی از معاونان وزارت ورزش درباره لوکس بودن امکانات کمپ کشتی گفت: یک کشتی گیر حداکثر دو ساعت تمرین می کند و 22 ساعت دیگر در کمپ و کمپ است. او باید برای دو ساعتی که با آن تمرین می کند محیط خوبی داشته باشد.با انگیزه باشد. از این رو علاوه بر تمرین و تغذیه خوب، وسایل تفریحی مانند استخر، بیلیارد و … را نیز تهیه کردیم.
وی افزود: امکانات موجود در کشتی ایران نه تنها در کشتی جهانی بلکه در بین برخی از رشته های ورزشی دنیا ممکن است یکسان نباشد و فرزندان ما هیچ بهانه ای برای این کار نداشته باشند.
آمریکایی ها به همه ویزا می دهند، بریم جام جهانی
رئیس انجمن کشتی در ادامه درباره حضور تیم ایران در جام جهانی کشتی آزاد آمریکا که آذرماه برگزار می شود، گفت: رئیس مسابقات که به من دعوت کرد سه شرط گذاشتم. هر سفارتی که باید ویزا بگیریم، پشت در نمی ایستیم، باید با ما مهمان رفتار شود. دوم اینکه گفتم اگر به یک نفر ویزا ندهند تیم شرکت نمی کند. می خواستند سقف بگذارند، گفتم سقف نصب نکنید.
وی با بیان اینکه به رنجرز هم گفتم که المپیک باید در اولویت جام جهانی کشتی در آذربایجان باشد، افزود: المپیک اولویت اول است و بعد از آن اولویت ما کسب سهمیه در مسابقات جهانی مجارستان است. بازی مهم نیست و فقط برای وزارت ورزش مهم است.
گفتند چه تضمینی وجود دارد که انتخاب شوید و دیگر استعفا ندهید؟
دبیری درباره اینکه چرا موفق به کسب مقام بین المللی در کشتی نشدید، گفت: ای کاش جایگاه بین المللی را از دست نمی دادیم، اگر بازی های آسیایی و جهانی مانند سال آینده مصادف نشود، به ما کمک می کند.
وی افزود: در انتخابات امسال هیات رئیسه تا شب قبل با من رای می داد اما گفتند تضمینی وجود ندارد که اگر انتخاب شدید مثل دوره قبل کنار نروید.
وی در پایان درباره تعریف پیمان صادق مربی روسی گفت: حتی به فدراسیون های قبلی هم گفته بودم از صداقت استفاده کنند، 30 سال است که توانایی های او را از نزدیک دیده ام و می دانم که در کشتی از هیچکس گلایه ای ندارم.