ماکارونی ، جایگزین برنج و نان


یکی از مهم‌ترین نکات پخت ماکارونی که منجر به صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود، حرارت دادن بیشتر ماکارونی پیش از آبکش کردن است.
با نرم شدن ماکارونی جذب کربوهیدرات‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای آن سریع‌تر و آسان‌تر صورت می‌گیرد.

این غذا به وسیله اضافه کردن روغن مایع یا روغن زیتون به مایه ماکارونی، بعد از آبکش کردن نیازی به روغن مجدد ندارد. فقط اندکی روغن برای تفت مایه آن کفایت می‌کند.

درکنار ماکارونی سعی کنید از ماست و دوغ کم‌چرب و بدون گاز استفاده کنید زیرا به هضم پروتئین و کربوهیدرات‌های غذا کمک می‌کند.
برای آشتی دادن کودکان با غذا نیز می‌توان از این ماده غذایی سریع و آسان استفاده کرد. برخی از بچه‌ها تخم‌مرغ و انواع سبزی‌ها را دوست ندارند.

در این مورد می‌توان از علاقه آنها به ماکارونی سود جست و با اضافه کردن این مواد به ماکارونی کم کم آنها را به خوردن سبزی‌ها و تخم مرغ ‌ عادت داد.
البته این موضوع را نباید از یاد برد که اصولا ماکارونی غذای سنگینی است که برخی از کودکان پس از صرف آن به دل درد دچار می‌شوند.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه پامپاتینو

دیدگاهتان را بنویسید